Yazik olmus diyecem de beter olsunlar diyeyim
Yazik olmus diyecem de beter olsunlar diyeyim
bir halt olacaðý yok.
Gol yemiþiz bilin bakalým hiçbir yere bakmadan nereden anladým
bir halt olacaðý yok.
Seer yazmaya baþladýysa yendiðimiz bellidir
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
2. Golü yedigimiz an Mehmet Topal’ý Skertel’in yerine çekip Skertel’i Mehmet Ekici ile yada Soldado ile deðiþtirmeliydi Aykut hoca .. 2-0 olmuþ ayni þekilde devam etmeye ne gerek var ?
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Guilano’ya birþey oldu geçen haftada hic adý saný yoktu oyunda bu hafta pas atamýyor .. Yazýk oldu onca emeðe ..
Aslýnda çok iyi oynadýk da...þanssýzdýk...
2-0 yenik olsak da bu maçta yeneceðimize inanýyorum.
Ýsla’nin yerine Aatif oyunda ..
Sanýrým bizim görmediðimiz birþey var Aatif’da .. Þimdi Harika oynayabilir ama 0 gol 0 asist yapan bir oyuncuyu 0-2’den dönüþ icin oyuna almak doðru mu ?
Nediyeyim hayirlisi ..
Yer Ýmleri