Sayfa 80/169 İlkİlk ... 3070787980818290130 ... SonSon
Arama sonucu : 1347 madde; 633 - 640 arası.

Konu: Altın vurus v

1. Sayın Babo grafikler için tşkler, anlamadığım husus şu; ara ve ana trendleriniz fiyat barlarına oturmuyor? Farklı bir teknikle mi çalışıyorsunuz?Mesela dolar grafiğindeki ara ve ana trendler. Formasyon çizgileriniz oturuyor ancak.

Alıntı Originally Posted by Andrei28 Yazıyı Oku
    Sayın Babo grafikler için tşkler, anlamadığım husus şu; ara ve ana trendleriniz fiyat barlarına oturmuyor? Farklı bir teknikle mi çalışıyorsunuz?Mesela dolar grafiğindeki ara ve ana trendler. Formasyon çizgileriniz oturuyor ancak.
    Demek istediginizi "tam anlayamadim" bana bir ornek verebilirmisiniz?
    YATIRIM, sonu yanlis giden SPEKÜLASYONDUR. EGER, zamaninda spekulasyondan cikamazsaniz
    MECBUREN yatirimci olursunuz.SOROS.
    Yorumlayabilene Teknik Analiz onden gider, haberler arkadan gelir!Para piyasalari Pazara kadar degil, Mezara kadardir. BaBo
    Twitter:
    @bikmisbroker=@M_N_Kutan

3.  Alıntı Originally Posted by bikmisbroker Yazıyı Oku
    1-Yanlış düşünüyorsunuz.
    2-XU 30 EURO da 35.- Euro görüldükten sonra %60 bir ihtimal ile “BU ÇIKIŞIN DÜZELTMESİNİ” yaşayacağız.
    3-Çok daha sonra geriye dönüp baktığımızda “ileride bunu....” kısmı geçerli olacak.
    4-Gördüklerimi ve düşündüklerimi burada NET olarak (özellikle UZUN VADELİ düşüncelerimi) yazmaktan çekiniyorum.
    5-Çünkü şimdiden o fikirleri ÇALIP SANAL ortamda CAKA SATMAYA çalışan tipler var.
    6-Muallakta ifadeler kullanarak o tiplere KOZ VERMEMEK ile o tiplerin Sanal alemde yazdıklarını okuyup, gülmek ve eğlenmek benim de hakkım olsa gerek?

Not:
    (BOLD ladığım 1.ci kısım, bu çıkışın özetidir)

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    sn bıkmışbroker,
    35 euro hedefinizin kısa vadede görülme ihtimalini yüksek görüyorsunuz anladığım kadarı ile örneğin January affect ile 2018 ocak civarı görebilir miyiz,tşkler,saygılar.

Alıntı Originally Posted by ugolnili Yazıyı Oku
    sn bıkmışbroker,
    35 euro hedefinizin kısa vadede görülme ihtimalini yüksek görüyorsunuz anladığım kadarı ile örneğin January affect ile 2018 ocak civarı görebilir miyiz,tşkler,saygılar.
    Zaman analizime gore Mart 2018 max olmali.
    Ancak, zaten dikenli yollardan gecmekteyiz.
    Bu anlamda NET cevap veremiyorum.
    YATIRIM, sonu yanlis giden SPEKÜLASYONDUR. EGER, zamaninda spekulasyondan cikamazsaniz
    Yorumlayabilene Teknik Analiz onden gider, haberler arkadan gelir!Para piyasalari Pazara kadar degil, Mezara kadardir. BaBo
    Twitter:
    @bikmisbroker=@M_N_Kutan

5. Sayin Babo,
    Kralice tahta yine oturacak degil mi

SM-G935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Yazdığım mesajlar ve paylaştığım grafikler şahsi görüşlerim olup kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.

Alıntı Originally Posted by livingston Yazıyı Oku
    Sayin Babo,
    Kralice tahta yine oturacak degil mi

ADI ustunde ....
    Twitter:
    @bikmisbroker=@M_N_Kutan

7.  Alıntı Originally Posted by bikmisbroker Yazıyı Oku
    ADI ustunde ....
    Tabikide 🖒

Yazdığım mesajlar ve paylaştığım grafikler şahsi görüşlerim olup kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.

8. Sayın BABO benim analizime göre Ara ve Ana trendler böyle, barlara oturmuş bir şekilde çizgiler. Ancak sizin ana ve ara trend çizgileriniz tam oturmamış görünüyor. Tabi biz bu iş de daha kuzuyuz sizin gibi bir kurt'un yanında öğrenmek amacıyla soruyorum, yanlış anlaşılmasın sakın..

Alıntı Originally Posted by bikmisbroker Yazıyı Oku
    Geçen hafta sonu 3-4 günlüğüne New York taraflarına gittim, O nedenle de o "çalkantılı dönemde " grafik veremedim.
    SUSD ile başlarsak eğer;3.62 ve 3.66 lari telaffuz etmiştik, hadiselerle birlikte SUSDTL 3.73 lere kadar da çıktı.
    3.66 yi yazdığım zaman 3.70'i "telaffuz etmek" içimden gelmemişti, çünkü böylesine "ANi" bir hareket beklemiyordum.
    Geldiğimiz noktada SUSDTL "uzun zamanlı" SIKISMASINI bu hareketi ile bitirdi ve yönünü yukarıya cevirdi.

Bu Haftalik kapanışının 3.6335 lerde olması, cok "ilginç" oldu.Önümüzdeki haftaya "gevşek başlasa " bile SUSDTL de yukarı hedeflere gidişin "devam edeceğini" dusunmekteyim.

Sayfa 80/169 İlkİlk ... 3070787980818290130 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •