Sayfa 80/1000 İlkİlk ... 3070787980818290130180580 ... SonSon
Arama sonucu : 7994 madde; 633 - 640 arası.

Konu: Dolarda Yukselis Kacinilmaz

1.  Alıntı Originally Posted by elektrikk Yazıyı Oku
    Cok kisinin canini yaktin dolar 10 olacak diye cok kisiye 7 liradan dollaarrrs aldirdiniz,yazik degilmi kardes,
    Gerci senin secim tahminlerinide bildigim icin hic dolara yaklasmadim,kilictaroglunu gececen boyle giderse))

y.t.degildir..
    kusura bakmayın

bilmediğim için soruyorum.

kime 7 den aldırmış veya kim 7 den almış

ben hiç görmedim yada yazan olmadı.

siz biliyorsanız (ki biliyorsunuz dediğinize göre)söyleyın o çok kişiyi.

2. yeter olmadan beter olmayanlari bekliyoruz sahneye,nerdesiniz bea!
    Hamdım Piştim Yandım

Duhul
    Jun 2018
    İkamet
    RODOSTO
    Gönderi
    1,556
     Alıntı Originally Posted by elektrikk Yazıyı Oku
    Dollarsss 10 olacak diye basta ayhan53 olmak uzere cok kisinin canini yaktilar,yazik yav dollaarrrss 5.30....

y.t.degildir..
    halada demekteyiz bak 2000 krizine., belki sana biraz karışık gelebilir ozaman 2008 krizindeki grafikleri incele,
    Son düzenleme : bigmaster; 15-11-2018 saat: 23:11.
    25 şubat 2025 adese 1.99

Duhul
    Jun 2018
    İkamet
    RODOSTO
    Gönderi
    1,556
     Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    yeter olmadan beter olmayanlari bekliyoruz sahneye,nerdesiniz bea!
    burdayız, beya 10 0luncaya kadar sonada borsaya gidicezbe kızanım
    25 şubat 2025 adese 1.99

Duhul
    Jun 2018
    İkamet
    RODOSTO
    Gönderi
    1,556
     Alıntı Originally Posted by bigmaster Yazıyı Oku
    halada demekteyiz bak 2oo1 krizine., belki sana biraz karışık gelebilir ozaman 2008 krizindeki grafikleri incele,
    acaba diyorum bist grafiğine baksak biz şuanda 2000 krizininn 11. ayında veya 2008 krizinin 8. ayında olamazmıyız,bakmak lazım sonrasında neler olmuş, aman ha sonra bize borsa aldırmadınız dolar aldırdınız muhabbeti yapmayalım her koç kendi bacağından asılır burası sadece muhabbet yeri isteyen kaveye gitsin be canım
    25 şubat 2025 adese 1.99

6. bir kesim var.
    10 kuruş-20 kuruş düşünce hemen ortaya çıkıyor. ne kadar olduğu da önemli değil, ziyaretçi olarak takılıp düşene kadar takip mi ediyorlar nedir anlamadım.

bu kişiler aklı yettiği kadar da, bir kesimin ideolojilerinin söylemlerinin gazına gelmesiyle, kafasına yerleştirilmesiyle, acayip acayip bir savunma argümanları üretecek kalibreye geliyorlar.
    aslında içer acısı bir durum ama düştüğü durumu, ne eğitimi, ne de bunu anlayabilecek kadar kendini eğitebilme kalibresine gelebilecek kadar analiz etme yeteneğine sahipler..

5 yukarı gider, 8 aşşağı düşer.
    hadi sizin gönülünüz kırılmasın. 2.5 lira yukarı gider, 2 lira düşer.
    önemli olan bu değil, önemli olan şey bu işin eğitimini almışlar, kendini eğiterek belli bir düzeye gelmiş insaların uyarmasına ya da yol göstermesine bile aldırış etmeden hala dayatılana at gözüğüyle bakabilmek, işte hak ettiğiniz kısımda bundan dolayı ki, insanlar buraya müstehaktır (beter olmadan yeter olmaz) minvalinde yazınca o kesimin yarası var ki, $ düşünce içine attıklarını kusmak için ortaya çıkıyor.

...ama olayın özünde trende bakıncı cümbür cemaat dolarda gidilen tek yönü bilir, en az 30 senedir. Dolar rezerv paradır ve tl 3.dünya ülkesi parası muamelesi görür.

hatam varsa affola çakır keyf oluşumdandur.

(bu bir iki kişiye yazılmış bir şey değildir, geneldir. üstüne almak isteyen bit tabi alınabilir.)
    Learn to sit back and observe, Not everything needs a reaction.

Duhul
    Jun 2018
    İkamet
    RODOSTO
    Gönderi
    1,556
     Alıntı Originally Posted by sko Yazıyı Oku
    bir kesim var.
    10 kuruş-20 kuruş düşünce hemen ortaya çıkıyor. ne kadar olduğu da önemli değil, ziyaretçi olarak takılıp düşene kadar takip mi ediyorlar nedir anlamadım.

bu kişiler aklı yettiği kadar da, bir kesimin ideolojilerinin söylemlerinin gazına gelmesiyle, kafasına yerleştirilmesiyle, acayip acayip bir savunma argümanları üretecek kalibreye geliyorlar.
    aslında içer acısı bir durum ama düştüğü durumu, ne eğitimi, ne de bunu anlayabilecek kadar kendini eğitebilme kalibresine gelebilecek kadar analiz etme yeteneğine sahipler..

5 yukarı gider, 8 aşşağı düşer.
    hadi sizin gönülünüz kırılmasın. 2.5 lira yukarı gider, 2 lira düşer.
    önemli olan bu değil, önemli olan şey bu işin eğitimini almışlar, kendini eğiterek belli bir düzeye gelmiş insaların uyarmasına ya da yol göstermesine bile aldırış etmeden hala dayatılana at gözüğüyle bakabilmek, işte hak ettiğiniz kısımda bundan dolayı ki, insanlar buraya müstehaktır (beter olmadan yeter olmaz) minvalinde yazınca o kesimin yarası var ki, $ düşünce içine attıklarını kusmak için ortaya çıkıyor.

...ama olayın özünde trende bakıncı cümbür cemaat dolarda gidilen tek yönü bilir, en az 30 senedir. Dolar rezerv paradır ve tl 3.dünya ülkesi parası muamelesi görür.

hatam varsa affola çakır keyf oluşumdandur.

(bu bir iki kişiye yazılmış bir şey değildir, geneldir. üstüne almak isteyen bit tabi alınabilir.)
    çek hocam çek yarasın,doları düşüyo sanıyor bunlar düzelme ile düşmeyi karıştırıyorlar hemde ayık kafaylan,
    25 şubat 2025 adese 1.99

8.  Alıntı Originally Posted by elektrikk Yazıyı Oku
    Cok kisinin canini yaktin dolar 10 olacak diye cok kisiye 7 liradan dollaarrrs aldirdiniz,yazik degilmi kardes,
    Gerci senin secim tahminlerinide bildigim icin hic dolara yaklasmadim,kilictaroglunu gececen boyle giderse))

y.t.degildir..
    Hocam ergen misiniz?Yaşınız kaç sizin?
    He eğer yaşınız büyükse o daha bir felaket.
    Milleti kışkıştmayın.
    Siz 7tlden aldıysanız çoğul değil tekil konuşun.
    Özelden yazın.
    Almadıysanız ortamı germeyin.Lütfen.

Sayfa 80/1000 İlkİlk ... 3070787980818290130180580 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •