Originally Posted by Batman Beypazarı nda ne taksisi üstat [emoji23] iş yapar mı acaba bi şaşırdım şimdi Redmi Note 7 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi. Ben koyde taksi gordum siz neyden bahsediyorsunuz hemde sene 80 de at arabalari varken...
Ozaman benim mi gözümden kaçtı acaba diyecem ama nemalanmamis gibi geldi Originally Posted by myfinans Cuma akşamı,ctesi akşamı ve pazar akşamı nemalanıcak.Pazartesi günü alacak Redmi Note 7 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Artık araba var üstadim herkeste Originally Posted by Webster Ben koyde taksi gordum siz neyden bahsediyorsunuz hemde sene 80 de at arabalari varken... Redmi Note 7 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Originally Posted by Batman Ozaman benim mi gözümden kaçtı acaba diyecem ama nemalanmamis gibi geldi Redmi Note 7 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi. Tcd alin uc gunluk ufak ppf nemalanmasina bakmazsiniz bile 😃😃😃
Originally Posted by Batman Nasıl bakıyoruz üstadim bilemedim Redmi Note 7 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi. Cafenin alt katına diyecektim ama değil. Sayfayı aşağı doğru kaydırın. Kimler var şu anda sayfada yazıyor.
Originally Posted by Batman Artık araba var üstadim herkeste Redmi Note 7 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi. Peki neden bir taksi plakasi 5m ediyor🤔🤔🤔
Originally Posted by Webster Tcd alin uc gunluk ufak ppf nemalanmasina bakmazsiniz bile Borsa ne zaman düşecek ozaman alalım.
Originally Posted by myfinans Borsa ne zaman düşecek ozaman alalım. Ustad bist forumlarinda bugun yarin 120k bekleniyor siz dusmeden bahsediyorsunuz Hatirlarsaniz altin almak icinde onsun dususunu beklemistiniz Tren degil fuze olmustu fuze
Forum Rules
Yer İmleri