Sayfa 80/245 İlkİlk ... 3070787980818290130180 ... SonSon
Arama sonucu : 1957 madde; 633 - 640 arası.

Konu: KRGYO - Körfez GYO A.Ş.

1. topladıklarını sanmıyorum 5-10 kademe çek yukarı sonra gelen bütün kademelere ver gördügüm bu hem kim niye toplasın bu dandik şirketi

2. Ben bildigim kadarini konusayim sene sonu bilancosu guzel gelecek buyuzden bu hareketler al sat yap haci yarisinla ben oyle yapiyom

ASUS_Z010D cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3. tam kutup ayısı örnegi gibi oldum o kadar kagıt içinde bunu seç endeks 90 lardan 110 bine gitsin ve ben hala zarar kendime çok kızıyorum bu konuda araştırmadan 1 masa 2 sandalye şirketini aldık

4. ya burdan 2.50 lere gitse ne olur ki kaybettigini buldurur o kadar

5. 12 aylıgıda bildigim kadarıyla 35 milyondu ne oldu koca bir hiç

6. yarına kaldı yine inş. güzel bir haber A grubu B gurubuna geçiş gibi gelirde direk yukarı açar

7. B de olacak a da olacak ama hergün ekran izlerseniz burada küfür ederseniz olmaz sabır gerek 110 milyon stok var ve satışta halka açıklık artıyor işlem.hacmi artıyor ve galip baba gelecek birgün ytd

8.  Alıntı Originally Posted by gokhan2180 Yazıyı Oku
    Şu fiyata gidecek veya bu fiyata inecek kişilere itibar etmeyin, şirketin ekonomik verilerine ve beklentilerine göre hareket edin. Çünkü speklerin en büyük marifetleri toplum mühendisliği konusunda uzman olup istedikleri kitleyi yönlendirebilmeleri. Şimdi birileri çıkıp hisse aşağıya geleceğini iddia ediyor. Bu iddiayı desteklemek için hissenin fiyatını aşağıya çekiyorlar sonra yatırımcılarda inanmaya başlıyor. Aynı şey yukarı çıkarken de geçerli.
    Dün yazdığım yazı aynen geçerli. Birileri 1 masa ve sandalye yazdığına göre yakında şirket batacak diye birileri buraya dallanırsa şaşırmam.

Sayfa 80/245 İlkİlk ... 3070787980818290130180 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •