Sayfa 80/153 İlkİlk ... 3070787980818290130 ... SonSon
Arama sonucu : 1219 madde; 633 - 640 arası.

Konu: Abd'de seçimler yapılmayacak...

1. YERLİ ÜRETİM
    @UretimYerli
    ·
    18d
    Türkiye'nin ilk Silahlı İnsansız Deniz Aracı “UL**” Aziz Milletimize Hayırlı Olsun

( Meteksan , Ares Tersanesi )

Müthiş...Bunların denizaltılarını yaparlarsa çok daha müthiş olur. Su üstü gemilere gerek kalmadı. Uçak gemisiymiş, fırkateynmış, destorayermiş.
    @erefefik

2. Recep Atakan
    @RecepAtakan68
    MB enflasyon tahminini %12,1 e güncelledi.

Şimdi hangisi fiyatlanır?

A- Realiteye yakın tahmin , faiz aksiyonu gelebilir
    B- Bunu tahmin eden PPK öncesi farklı düşüncede miydi? Kurum faizi bu tahmine rağmen arttırmadı mı?
    Recep Atakan
    @RecepAtakan68
    ·
    11d
    @RecepAtakan68
    adlı kişiye yanıt olarak
    Ekonomik kredibilite zarar görüyor.

Aynı ay içinde YEP da %10,50 enflasyon hedefi masaya konup 15 gün sonra o sete görüş veren MB % 1,6 üzerine tahmin koyuyor.

Enflasyonda; Petrol deki fiyat ve pandemi nin talebi kısması avantajını kullanamıyoruz.

Realite ;bilimsel yaklaşım.
    Ekonomik kredibilite zarar görüyor da olağanüstü bir durum yaşanıyor. MB'larının görevi fiyat istikrarını sağlamak, bunu sağlayacam derken reel sektörü zincirleme iflas ettirebilir misin?

Faizi arttırırsa yeniden insanlara ev, araba falan vermek zorunda.

Vardır bir bildikleri.
    @erefefik

3. KararHaber
    @KararHaber
    Koronavirüse karşı aspirin mucizesi: Ölüm oranını yüzde 50 azaltıyor
    Bu derece haber bombardımanından anladığım, bu hastalık kanda pıhtılaşmayı arttırıyor. Kanı sulandıran her şey iyi gelir. Mesela kiraz yemek. Süs biberi. Hatta kupa çektirmek. Hacamat.

Abi benim lafıma bakmayın. Sohbet babında yazıyorum. Tabii ki doktora hastaneye gidecen de, onlar da insan, canlarından bezmişler.

Yaşanan bu dönem olağan değildir. Olağanüstü bir dönem yaşanıyor. Fakat insanların ezici çoğunluğu olağan görmeye devam ediyor, inadına böyle görmek istiyor.
    @erefefik

4. Foreks Haber
    @ForeksTurkey
    · 38d
    Uysal: MB olarak döviz kurunun seviyesiyle ilgili bir hedefimiz yok
    Bunların ellerinde bizim göremediğimiz veri setleri var. Yabancı yatırımcı Türkiye'deki enflasyona bakmaz. Dolar getirdiyse doların enflasyonuna bakar. Jeopolitik sebeplerle, güvenlik için çıkıyorlar. Zaten çok yüksek faiz veriyoruz.

Abd seçimlerinden sonra gelecekler. Artık o faizleri bulamazlar. Direk yatırım girecek Türkiye'ye. Güveniyorum Kaan Sarıaydın'a.
    @erefefik

5. rxpu
    @r_x_p_u
    ·
    5d
    Soru: Buu toplantıda politika faizini değiştirmemnizin temel nedeni nedir?
    Tcmb: Belirsizlik yüksek. Amerikan Seçimleri ve pandemi sürecine göre duruşumuzu tekrar şekillendirmeye devam edeceğiz.
    @erefefik

6. .Belma CENGİZ
    @tthelma12
    ·
    10d
    başkan ; piyasa ile yakın iletişime yakında geçeceğiz
    hahahhaaaaa
    ayyy adam ipleri kopardı
    Bakınız dalga geçiyor. Ama yapılması gereken budur.

Batmış, verimsiz, geleceği olmayanı batıracaksın.

Kurtarılması gerekeni kurtaracaksın. Artık tek atımlık kurşun kalmış, krediyi de herkese veremezsin.

Ahbab, çavuş, yandaş yok.

Yapılabilir. Bankalar vasıtasıyla piyasayla yakın iletişim.
    @erefefik

7. Pandemi sonrası %35 kredi genişlemesi yaşandı. Bu krediler yukarıda yazdığım gibi yönetilebilseydi, şu an değil ama 2021'de çok iyi durumda olurduk.

Verilen kredilerin bir bölümü heba oldu.
    @erefefik

8. https://www.milliyet.com.tr/gundem/k...iyorum-6341166

Koronavirüsü yenen sağlık çalışanı: Hafıza kaybı yaşıyorum
    Kayseri'de koronavirüse yakalanan sağlık çalışanı Mustafa Ercıyes, 22 gün süren tedavi ile sağlığına kavuşup, görevine döndü. Ercıyes, "Şu an iyiyim. Hafıza kaybı yaşıyorum ama bu da geçici" dedi.
    @erefefik

Sayfa 80/153 İlkİlk ... 3070787980818290130 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •