Ben şahsen yanıltıcı olacak hiçbir yorum yapmadım. Çünkü yorumu yeri, zamanı ve durumuna dikkat ederek yaparım. Bir kaç kişi çok üzerime geldi o zaman ironik ima yapmış olabilirim onuda herkes anlar.
Sonuçta burası borsa speklerin bile nasıl davrandığını hatta aracı kurumlar ın aleni yanıltıcı yorum yaptıklarını görüyoruz.
Art niyetli olmadıktan sonra kişi tamamen birbirine ters yorumda yapabilir. Bu gayet doğal bir şey. Çünkü borsanın doğası böyle.
Diğer bir durumda anlık ve genel durumlarda yorumlar çelişkili görülebilir. Yine bu da doğal bir durumdur.
Dedektiflik kompleksi şeklinde suçlu yakalamaya çalışmak Hüsnü Zan dan başka birşey değildir bence. Böyle art niyetli kişiler olsa bile ne kadar etkisi olabilirki.?
Çünkü bilen zaten sadece kendi aklıyla işlem yapması gerektiğini bilir. Çömez olanlar ise genelde zaten çok bilir doğruda söylense tersini yapar. Okumuş Cahillerde en ibretlik kitledir. Çok bildiklerini düşündükleri kişilerden tüyo alarak kısa zamanda köşeyi dönme arzusunda olan kişilerdir. Borsaya ilk girdiğimde yaşamıştım böyle trajikomik bir durumu. Anlatmaya gerek yok aynı Şener Şen'in Namuslu filmi gibi oluyor olaylar.![]()
Yer İmleri