Sayfa 80/1012 İlkİlk ... 3070787980818290130180580 ... SonSon
Arama sonucu : 8090 madde; 633 - 640 arası.

Konu: Viop LV

Bu socar yeni kuruldu.
    Milyarlarca borcu vardır.
    Kar yapar mı.
     Alıntı Originally Posted by lemur Yazıyı Oku
    son sansı verelim PETKM e bazen hisler onemlidir )) thy 27 kırılımına benzer bir yapı var sanki
    SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    ben insanlığın basit temel taşıyım.
    beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)

2.  Alıntı Originally Posted by lemur Yazıyı Oku
    son sansı verelim PETKM e bazen hisler onemlidir )) thy 27 kırılımına benzer bir yapı var sanki
    tahtacısı çok fena yalnız .. terso hareket ediyor endeksten .. bence thy ile kıyaslanmaz .. ama dediğin gibi grafiksel benzerlik var .. hikayeside var .. pozitifim petkoda şahsen .. hayırlısı kısmet ..
    Yatırım Tavsiyesi Değildir. extended (epik) wave5 rally started@06.11.2024

3. İsviçre, enerji tüketimini azaltmak amacıyla elektrikli arabaları yollardan yasaklamayı ve elektrik kesintileri sırasında oyun konsollarının kapatılmasını emretmeyi planlıyor
    İsviçre bu kış enerji kıtlığıyla başa çıkmak için acil durum planları hazırladı
    Acil durumlarda, zorunlu seyahatler dışında elektrikli araçların kullanılması yasaklanacak
    'Kriz' kısıtlamaları tüm spor stadyumlarının ve eğlence işletmelerinin kapanmasına neden olabilir

https://www.dailymail.co.uk/news/art...shortages.html

Avrupa da yaşayan Türk vatandaşlarımız bu durumu göz önünde bulundursunlar.

4.  Alıntı Originally Posted by SEL Yazıyı Oku
    tahtacısı çok fena yalnız .. terso hareket ediyor endeksten .. bence thy ile kıyaslanmaz .. ama dediğin gibi grafiksel benzerlik var .. hikayeside var .. pozitifim petkoda şahsen .. hayırlısı kısmet ..
    hocam ben borsaya basladım her sene petkm soyle olacak boyle olacak ben de diyorum ki yenİ thy arayısında oldugumdan sons ansı verelim )) thy malum 10 sene 9 tl ler de surundurmustu
    Yatırım tavsiyesi değildir.

5. petkim fena carpar benden söylemesi...

robot açarsa açar ben bulaşmıyorum...

6.  Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku
    petkim fena carpar benden söylemesi...
    evet çarpar bir korku da ondan enkai de oyle feci çarpıyor

7. ABD tahvilleri üsteki saatlik düzeltme aşamasında teknik olarak 4.69 geri çekilip yukarı dönüş yapılırsa , günlük kanal teyiti alabilir alttaki grafta belirttiğim daire içindeki bölgeden 5.06 kanal tepesi hareketi yapabilir.
    şimdilik saatlik graf takibimde.
    FORMASYON AVCISI 53
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.

8. Portföy yöneticileri alacak hisse bulmakta zorlamıyormuş. Öte yandan fonlara para girişi olunca model portföyden devam etmek durumundalar.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Sayfa 80/1012 İlkİlk ... 3070787980818290130180580 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •