Sayfa 801/1000 İlkİlk ... 301701751791799800801802803811851901 ... SonSon
Arama sonucu : 8000 madde; 6,401 - 6,408 arası.

Konu: Viop LX

1. çok süper bir haber var herhalde biz anlamadık
    Buradaki görüşler kişisel görüşlerimdir. Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.

Kozaldada çok kolay para kazandırdılar bugün millete , İpeke ve Kozaa tavan olduğunda Kozal yüzde 2 lerdeydi , Ah Şimşek ah , bu nasıl sıkı para politikası böyle...

3.  Alıntı Originally Posted by el turco Yazıyı Oku
    72. koğuş filminde hapishanede 2. dünya savaşını haybeciler radyodan dinlerken zar atıyordu.

orada haybecinin biri bize ne alamandan malamandan deyip bileğe kuvvet zar atıyordu.
    Daha dün izledim müthiş bı film Kemal abi nazim hikmetmiş aslında ,yanında yatan gencte Orhan Kemal

600 üstündeyiz. short timing biraz erken atlamışım. dünkü longlar biraz daha dursaydı, daha güzel olacaktı.
    dünden akbank-şişe longlar vardı. onları verdim. 10580 maliyet short oldu. bakalım durumlara. 10.800 üstü kol keserim.
    Açtığım pozlar beni bağlar, benim aklım bana ancak yetiyor.

5.  Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    BİST, bu faiz kararını yanlış anladı galiba.
    En erken Ocak ayında 47-47’e anca düşer.
    Bu coşku patlaması ilginç.
    Yarın ne olacak bakalım?
    OLay şu dün badem dünyası füze muhabbetine milletin stoplosunu patlattımı patlattı , bu bademler bugun merkez verisine kadar herşeyi biliyor bugunde tezgah ona göre işliyor faiz indirmiş vs onların tikinde değil baki olan sistemin ve yancıların götürdükleri
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

6.  Alıntı Originally Posted by Paragöz35 Yazıyı Oku
    Kozaldada çok kolay para kazandırdılar bugün millete , İpeke ve Kozaa tavan olduğunda Kozal yüzde 2 lerdeydi , Ah Şimşek ah , bu nasıl sıkı para politikası böyle...
    paragöz bu filmi başka tahtalarada beklenti olarak uyarlarlar badem dünyası geniştir.
    krdmd e f g ler, eregl-isdmr bulurlar böyle yazacak hikaye .
    bak kaç seferdir ykbnk satıyoruz araplara geçen gün burada oynayan arap yanındakine yinemi ykbnk satın alıyoruz demiş
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

7. hırsız çoban iyice ahlaksızlaştı..bunun babası da hırsız..8600 de bekliyoruz biz..

Alıntı Originally Posted by NETWORKCAN Yazıyı Oku
    Daha dün izledim müthiş bı film Kemal abi nazim hikmetmiş aslında ,yanında yatan gencte Orhan Kemal
    kitabını okudum. nazım hikmetle 3,5 yıl kitabını da okudum. dün de dahil olmak üzere 20 kere falan filmi izledim.

toplumcu tarzları çok seviyorum ve de finans piyasalarında böyle eserlerin önemli olduğunu düşünüyorum.

ayrıca eskici ve oğullarını da okumuştum. filmini de mübalağasız 80-100 kere izlemişimdir.

böyle de bir psikopatım
    audentes Fortuna iuvat

Sayfa 801/1000 İlkİlk ... 301701751791799800801802803811851901 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •