Originally Posted by ayhan53 Aldım verdim öyle yaptım böyle yaptım diyenler akşamq ekstreleri hazırlayın kontrole gelecekler 300bin kıçkmızda dolanıp duruyor başkan, ekstrede neki
yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643
Originally Posted by işçi74 https://x.com/hersaat1replik/status/...z2dMA1Ejw&s=19 sıçmaya götür demedi iyiki.. bune yawww
Originally Posted by işçi74 300bin kıçkmızda dolanıp duruyor başkan, ekstrede neki başganın ekistreyi neden istediğini anladım. kar yapanlardan yüzde 5 komisyon alıcak
Hamdım Piştim Yandım
Originally Posted by *Bozkurt başganın ekistreyi neden istediğini anladım. kar yapanlardan yüzde 5 komisyon alıcak kaybedersek zararın % 95ini karşılayacak mı
Originally Posted by EMLAK kaybedersek zararın % 95ini karşılayacak mı Suyuniçindekiler ile ekistrede zarar yazanlara dokunmuycak, icci abinin korkmasına gerek yok. Ama sende panik gördüm, çok tırtıklıyon ellam
Originally Posted by *Bozkurt Suyuniçindekiler ile ekistrede zarar yazanlara dokunmuycak, icci abinin korkmasına gerek yok. Ama sende panik gördüm, çok tırtıklıyon ellam görmüyon mu elimize verduler...
Originally Posted by katırcı_bedri Ortalık durulsun bir deneme daha yapalım.. Bedri dayı....Altın ons a bir bakar mısın....Grafiği ne anlatıyor kısa bir yorumunu alsam....
Sen af yolunu tut, bağışla, uygun olanı emret, bilgisizlere aldırış etme.
Originally Posted by EMLAK görmüyon mu elimize verduler... Dert ettiğin şeye bak yahu Sende eline verenlerin eline verirsin, ödeşirsin Ücgen biçiminde birbirimize takalım
Forum Rules
Yer İmleri