Sayfa 802/948 İlkİlk ... 302702752792800801802803804812852902 ... SonSon
Arama sonucu : 7582 madde; 6,409 - 6,416 arası.

Konu: SILVR - Silverline Endüstri

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Anadolu
    Gönderi
    5,050
     Alıntı Originally Posted by mmgezen Yazıyı Oku
    Sn izci kimsenin kafasına silah dayandım maliyetini öğrenmek için merak ettim ve sordum. Bunun için 2 paragraf dokturmeye ne gerek var. Küfür etseydim bu kadar tepki olmazdı. İstersen aciklarsin istersen açıklamazsin. Sonuçta burası forum, ister cevaplarsin ister cevaplamazsin. Bu kadar tepki çok yersiz olmuş...

Lenovo P2a42 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Şirketin eksik kurumsallığı, kötüye giden işler ve kötü gelen bilanço, ardından jeopolitik siyasi etkenler ve ekonomik kriz ve bunların hepsinin ardı ardına gelmesi, başta bu hisse olmak üzere tüm hisseleri oldukça kötü etkiledi. Siz gelmişsiniz, 2 lira üstü maliyete vah vah diyorsunuz. Siz bu coğrafyada değilmiydiniz, uzayda mı yaşıyordunuz. Öncelikli olarak bunları sormadaki zamanlamanızı bir değerlendirseniz, sanırım daha yerinde olurdu...

2.  Alıntı Originally Posted by izci Yazıyı Oku
    Şirketin eksik kurumsallığı ve kötü gelen bilanço, ardından jeopolitik siyasi etkenler ve ekonomik kriz ve bunların hepsi ardı ardına gelmesi, başta bu hisse olmak üzere tüm hisseleri çok kötü etkiledi. Siz gelmişsiniz 2 lira üstü maliyete vah vah diyorsunuz. Siz bu coğrafyada değilmiydiniz. Öncelikli olarak bunları sormadaki zamanlamanızı bir değerlendirseniz, sanırım daha yerinde olurdu...
    Sn izci bu soylediklerinizi ben de biliyorum herkes gibi. Vah vah da demiyorum. Zarar da senin kar da senin. Kaldı ki herkes zarar etti diye bir şey yok. Ben sasa saydım seçimden önce ve zarar etmeyi bırakın kar ettim. Dediğim gibi gerek yok bu tarz söylemlere, pireyi DEVE yaptınız vallahi. Burası forum isteyen istediği soruyu sorar, isteyen cevaplar isteyen cevaplamaz. Küfür hakaret olmadığı sürece de sıkıntı yoktur bence. Ha siz maliyet sorusunu kendinize edilmiş bir küfür saydığınız bilemem. Neyse amacım atışmak dalasmak değil. Size bol kazançlar. Belli ki bugün bir şeye çok sinirlenmişsiniz, bana paylaşınız😎😎😎

3.  Alıntı Originally Posted by MAHARAJ Yazıyı Oku
    Eflasyon rakamları açıklanacak birazdan.
    Yıllık enflasyon yüzde 15,39 olarak gerçekleşti. Endex sert düşer sılver da gevşer ek alım yaparız diye diğer hisselerin ikisini sattık ama hem endex hem sılver yanılttı bizi diri duruyorlar şuan.
    Son düzenleme : MAHARAJ; 03-07-2018 saat: 12:01.

4. Enflasyon baskısı da bitti. Bakalım hisse nasıl bir yol izleyecek? Bende, hisseyi çok yukseltmeden yavaş yavaş yukarı tasiyacaklari izlenimi uyandırıyor. Birden yükselirse hisseye ilgi artarsa belli ki işine gelmiyor daha gidecek yolu var, hisse kaptırmak istemiyor sanki...

5. Arkadaşlar yeni psikolojik sınırımız kaçtır acaba?

6. Malum 1.31 aşıldı.

7. 1,31 TL asıldı, şimdi sıra 1,35 TL de

Sayfa 802/948 İlkİlk ... 302702752792800801802803804812852902 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •