Sayfa 802/999 İlkİlk ... 302702752792800801802803804812852902 ... SonSon
Arama sonucu : 7991 madde; 6,409 - 6,416 arası.

Konu: Viop LVII

1. Yeni halka arzlardan en büyük zarar ya da operasyon hangilerinde oldu bakıyorum. Pamel Nisan'da 400 görmüş 20 USD zirvesi bugün 4 dolar adamın parası zirveden alanlar için 5 de 4 ü kaybolmuş. Avhol de 150 den 35 e düşmüş dolar bazlı zirveden kayıp 6 USD den 1 dolara düşmüş. Bu borsada pazarlama manipülasyon vs yapanlara okkalı indirimsiz hapis cezası gelmeli. Böyle yaşanmışlık varken hala kaybettiğini kurtarmak için bir umut daldan dala atlayıp, zararı katlayarak devam edenler var.

Alıntı Originally Posted by Bear_Bull Yazıyı Oku
    KULLANDIĞIN GRAFİKTE

1-5-60 dk indikatörler GAP etkisinden kurtulana kadar dikkate almaz sonrasında bakmaya başlarsan X30YVADE grafiği için.

f_xu0300824 için ise zaten öncesinden azda olsa (4 ay) işlem görmüş olacağı için 6. ay vade bittiğinde en yakın vade 8.ay olunca GAP vs oluşmaz olduğu yerden devam eder.
    Abi bu dediklerinizi çok anlamıyorum ama öğreneceğim. Mesajlarınızı not ediyorum. Hangisini ne zaman trade edeceğimi anlayamadım.

Herkese iyi bayramlar.

Tüm forumdaşlarımın kurban bayramı mübarek olsun.
    Rabbim sizleri ve sevdiklerinizi nice bayramlara erdirsin.
    Yatırım uzmanı değilim .Aracı kurumlarda bolca uzman ve uzman görüşleri var.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Eskişehir / Duhul 2007
    Gönderi
    5,248
     Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Herkesin bayramını kutluyorummsabah danayımkesmeye gidecem. Akşam tv ye çıkmayız inşallah. Çok delibaş bi danamız var bu sene
    ,
    Ayhan, hayırdır kendin mi kasaplık yapacaksın yoksa.

umarım bu dana nın çocuklarından birine denk gelmemişsindir

Bear_Bull
    @BearBull26

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Eskişehir / Duhul 2007
    Gönderi
    5,248
     Alıntı Originally Posted by BJK Coccinella Yazıyı Oku
    Abi bu dediklerinizi çok anlamıyorum ama öğreneceğim. Mesajlarınızı not ediyorum. Hangisini ne zaman trade edeceğimi anlayamadım.

Herkese iyi bayramlar.

dert etme boşver Spot grafiğine bak işlem yapacaksan vadelisinde yap.

vedelide spota göre
    fiyat farkı olur ona da takılmazsın. faiz ve teorik fiyattan kaynaklıdır der geçersin.

kjaldıracı abartmazsan (spotta alacağın paraya göre lot hesabı) spotta işlem yapmış gibi olursun.

kaldıraç kullanırsan da abartma özellikle başlangıçta sonra neye uğradığını anlamadan nakavt edebilirler.
    Bear_Bull
    @BearBull26

6. Perşembe gününden itibaren yoğun kur korumalı mevduat dönüşü olacak dövizden dönüşümlü Bu yüzden kura bir atak yaptırmaları gerekti ki bu hesaplara dolar bazında %10 mevduat getirisi vermesinler muhtemelen bu kur atağı 10 15 gün sürecek Daha sonra tekrardan kur stabil kalır yapılan son açıklamaların nedeni de bu düşüncesindeyim zaten bekliyordum böyle bir şey

dert etme boşver Spot grafiğine bak işlem yapacaksan vadelisinde yap.

vedelide spota göre
    fiyat farkı olur ona da takılmazsın. faiz ve teorik fiyattan kaynaklıdır der geçersin.

kjaldıracı abartmazsan (spotta alacağın paraya göre lot hesabı) spotta işlem yapmış gibi olursun.

kaldıraç kullanırsan da abartma özellikle başlangıçta sonra neye uğradığını anlamadan nakavt edebilirler.
    Anladım abi, teşekkür ederim.

,
    Ayhan, hayırdır kendin mi kasaplık yapacaksın yoksa.

umarım bu dana nın çocuklarından birine denk gelmemişsindir

]
    Kesecek olan arkadaş bizde bi terlerinden tutup devireceğiz inşallak şeyleri denk gelmez tuttuğumuz zaman
    bir halt olacağı yok.

Sayfa 802/999 İlkİlk ... 302702752792800801802803804812852902 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •