Sayfa 804/1003 İlkİlk ... 304704754794802803804805806814854904 ... SonSon
Arama sonucu : 8020 madde; 6,425 - 6,432 arası.

Konu: Yatırım fonları vııı

Alıntı Originally Posted by matac Yazıyı Oku
    Hic tkf alan yok mu yahu ) o kadar da kota koydular.
    Alım bu sıralar zor gibi...mac ile beraber bu ay iyi gitmiyorlar...

2. IPJ +0.80 2.414 yabancı hisse oranını biraz düşürmüş

3. Bende ziraat tam error verdi . Kendi ppf sini bile alamıyorum

4.  Alıntı Originally Posted by Kemtuz Yazıyı Oku
    Bende ziraat tam error verdi . Kendi ppf sini bile alamıyorum
    Evet ziraatte alımlarda ciddi sıkıntı var. Nazar değdirdik.
    Burada yer alan yorum ve tavsiyeler genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

5.  Alıntı Originally Posted by hellistheothers Yazıyı Oku
    7'nin altına dahi inerse hayatımın en büyük şaşkınlığı olur. Hele ki 6.50 falan olursa, enflasyonist baskıya ragmen, ülkedeki sorunların %90-95'i bitmiştir, enflasyon beklentisi yıllık 3-4 % civarına düşmüştür diye düşünürüm şahsen.
    40 yıldır gördüğü lokal zirveden sonra %30'dan fazla gevşediğine çok çok az tanık oldum. ( O da eğer çok çok abartı enflasyon üstü patladıysa ve çok özel temel haberler geldiyse AB müzakereleri başlaması vs. gibi)
    Gerçekten çok şaşırırım.
    40 yıllık davranışına aykırı davranıp 6.50 falan olursa hakikaten gönülden tebrik ederim gerçekten.
    Elimde yüklüce dövizli fon olmasına rağmen zerre üzülmem, çünkü diğer fonlarımla reel olarak muazzam zenginleşmiş olurum.
    Ama cidden, trade yaşamımın en büyük şaşkınlığı olur benim için.
    Gönlüm haklı çıkmanızı istiyor, er geç hepimize olumlu etkileri olur.
    Selamlar,
    Sizin tuttuğunuz KUB ta eurobond var diye biliyorum, CDS ten etkileniyor muydu?
    Bir de direkt kurla aynı giden bşr fon vardı, bulamıyorum. Siz biliyor musunuz?
    Bende dbh ve fpe vardı, bugün sattım, şimdi dövize yatıracak fon arıyorum,CDS ten etkilenmeyecek.

SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6. kub senelerin başarısı ve doğru dağılım, dolar düşerken bile ayrılamadım

Alıntı Originally Posted by matac Yazıyı Oku
    Hic tkf alan yok mu yahu ) o kadar da kota koydular.
    ben bugün biraz aldım sorun olmadı

8.  Alıntı Originally Posted by Delta Heavy Yazıyı Oku
    Grayscale bitcoin trust var: https://tr.investing.com/equities/bi...vestment-trust

Ya da nakdini bitcoin’e çeviren ve kaderi artık btc ile beraber yürüyen microstrategy var: https://tr.investing.com/equities/microstrategy-inc

Yani bitcoin exposure’u isteyen fonlar için seçenekler mevcut aslında. Kasım gibi gbc’ye ufak da olsa microstrategy taşımayı düşünürler mi diye yazmıştım aslında. Cevap dahi gelmedi.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Şaka maka Tesla'nın finansallarına Bitcoin dahil etmesiyle Türkiye'deki yabancı borsa fonu yatırımcıları da bir şekilde Btc pozu almış oldu.

c'est la vie

Sayfa 804/1003 İlkİlk ... 304704754794802803804805806814854904 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •