Komisyonlardan söz açılmışken en düşük kaç alan var acaba ???
Ben 9/100.000 ödüyorum mesela, uzun süre 1/10.000 idi sonra biraz daha düşürebildim...
Komisyonlardan söz açılmışken en düşük kaç alan var acaba ???
Ben 9/100.000 ödüyorum mesela, uzun süre 1/10.000 idi sonra biraz daha düşürebildim...
Onbinde 1.6 veriyorum. Veri terminali, mobil terminal hepsi full.
Ben eski müşteriyim ve şirketin portföyü de(yüklü miktar. burada olduğu için böyle alıyorum.
Onbinde 2 maliyetlerini kurtaracağını sanmam çoğu yer vermez. Çok zor yani.
If you vape do not revert to smoking (if you are a dual user try to become an exclusive vaper)
If you enjoy vaping and do not smoke, to quit vaping must be a personal choice not an obligation
Be discreet and do not call unwanted attention (bear in mind that these are difficult times and that a lot of non-vapers have been exposed to a lot of misinformation)
Avoid big clouds in public at all costs (even outdoors)
Use low powered devices whenever possible and when others are around. The risk of spreading the virus with discrete vaping in low powered devices is roughly equivalent to the risk of spreading it through normal sedentary breathing.
Avoid vaping in enclosed public spaces and try to keep at least 2 meters distance from others when vaping outdoors
http://www.casaa.org/news/vaping-covid-19/
Yatırım tavsiyesi değildir.
Yönü tahmin edemedikten sonra verdiğin komisyonun önemi yoktur.... [emoji173]
Ha ben yön tahmin etmem 2 dk bir sinyal bakıyorum veya yayılma amaclı oynuyorum diyorsan çok önemlidir.
Psikolojik YAS süreci
1.İnkâr 2.Kızgınlık/öfke 3.Pazarlık 4.Depresyon 5.Kabullenme
Kabaca test uygulananlardan 7 de 1 gibi pozitif çıkıyor. Herkes geçirecekse bu virüsü 83 milyonun 7 de biri 12 milyona yakın ediyor. %2 gibi ölüm oranı pozitif çıkanların. 12 milyonun %2 si 240.000 kişi mi öldürecek bu lanet ya.
SM-C5000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
AHL'deki hastane inşaat çalışmaları alt köşede başlamıştı ama sanki yeri değişmiş gibi.
https://apps.sentinel-hub.com/sentin...howDates=false
![]()
Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."
Habertürk Tv.de canlı yayın başladı.
Bu gece kim gaz çıkaracak merak ediyorum/uz.![]()
Yer İmleri