Anket Sonuçlarını Gör: şu anda ev almak ne kadar doğru bir yatırım

Oylayan
344. Bu anket için oy kullanamazsınız
  • Balon 1 yıl içinde patlayacaktır, nakitte fırsat beklenmelidir

102 29.65%
  • dolar bu fiyatlarda iken, yatırım yapmak mantıklı

23 6.69%
  • faizler insin, şimdi almak mantıklı değil

21 6.10%
  • ömür boyu alacak param olmayacak

16 4.65%
  • Kira çarpanlarının uçtuğu ortamlarda ev almak doğru değildir, beklenmelidir.

130 37.79%
  • İstanbul gibi metropollerde gayrimenkül yatırımı her zaman karlı bir iş olacaktır.

52 15.12%
Sayfa 807/1014 İlkİlk ... 307707757797805806807808809817857907 ... SonSon
Arama sonucu : 8108 madde; 6,449 - 6,456 arası.

Konu: şu anda ev almak ne kadar doğru bir yatırım

Alıntı Originally Posted by tarantula Yazıyı Oku
    Iphne ne veriyor bu ülkeye lütfen yaızn merak ettim herkesde öğrensin? 10 dolara mal ettiği telefonalrı bin dolara satıp ülkeden 5 ton protakal alıyor bi iphone karşılığı.

evet....ne diyordun ??? aşağı resime bak lütfenn...iphonu görüyormusun ?? evet evet yarım elma orada işte..

It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

2.  Alıntı Originally Posted by discretus Yazıyı Oku
    onlardan daha iyi değilsin. ayrıca batının gelişmesinin nedeni sömürgecilik değildir, rasyonel akıldır. rasyonel akıl sayesinde ortaya çıkan üretim kapasitesini kullandılar adamlar. bunu için hammadde gerekti ve bunu aldılar.

ilk olarak gerçekleri görmek gerek.

sömürme konusunda osmanlı da aynısını yaptı. ben bu iyi yada kötüdür diyerek söylemiyorum. tarihsel bir gerçeklik olarka soyluyorum. ama sen taraflı olarak bakıyorsun olaya. geçmişte dünya düzeni buydu.

bu tür hikayelerle vaktini harcama.

osmanlı da "meleklerin bacaklarına bakıyorlar" diye rasathanenin topla yıkıldığına kafa yor.geride kalmanın nedenlerini orada görürsün.

http://www.hurriyet.com.tr/kizgin-to...kuttu-15869323
    İşte bizim problemimiz bu avrupa hayranlığı ve aşağılık kompleksi. O yüzden ilerleyemiyoruz. Rasyonel akılmış. İnka mayaların zenginliklerini getirmeye başladıktan sonra o hale geldiler. Yoksa ronesans reform falan hikaye. Daha sonra hindistan afrika şimdi ortadoğu. Hep sömürü. Oluk oluk zenginlik geliyor oralardan. Cengiz han moğollar en barbar topluluklar enanti demokratik 3. dünya ülkeleri bunların yaında melek kalır.
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir!!

3.  Alıntı Originally Posted by tarantula Yazıyı Oku
    iyide işte tam o andan itibaren Türkiyenin dış borçları artmaya başladı Keşke kuşlara anadollara bineydikte bu kadar borcumuz olmayaydı daha iyi değilmiydi?
    Ya bu kafayı anlamıyorum ben!
    Keşke kuşa binmeye devam edeydik diyene kadar keşke vw'yu audiyi biz üreteydik tofas üreteydi de tüm dünyaya sataydı niye diyemiyorsunuz!
    Ve dış borçların arttığı bilgisi yanlış. O günden sonra birçok araba fabrikası tr ye kurulma kararı aldı.

SM-A710F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

İşte bizim problemimiz bu avrupa hayranlığı ve aşağılık kompleksi. O yüzden ilerleyemiyoruz. Rasyonel akılmış. İnka mayaların zenginliklerini getirmeye başladıktan sonra o hale geldiler. Yoksa ronesans reform falan hikaye. Daha sonra hindistan afrika şimdi ortadoğu. Hep sömürü. Oluk oluk zenginlik geliyor oralardan. Cengiz han moğollar en barbar topluluklar enanti demokratik 3. dünya ülkeleri bunların yaında melek kalır.
    kompleks kendinde var.. daha yazılanları anlamıyorsun. rasyonel akıl en önemli şeydir. dogmalara kapılmış kafaların anlaması zor olur, osmanlının batma nedeni de dogmalarla hareket etmesi ve rasyonel aklı dışlamasıdır.
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

5.  Alıntı Originally Posted by discretus Yazıyı Oku
    kompleks kendinde var.. daha yazılanları anlamıyorsun. rasyonel akıl en önemli şeydir. dogmalara kapılmış kafaların anlaması zor olur, osmanlının batma nedeni de dogmalarla hareket etmesi ve rasyonel aklı dışlamasıdır.
    Avrupanın yazdığı tarihe göre o yüzden battık doğru. Ama gerçeği bilemeyeceğiz. Çünkü tarihi avrupalıar yazıyor ama tamamane yalan tarih... Neyse size betonlalarınızla mutluluklar fazla meşgul ettim forumunuzu
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir!!

6.  Alıntı Originally Posted by ikare Yazıyı Oku
    Iphone'un hiçbirşey vermediğini nerden çıkarıyorsun?
    vestel yeterince büyük değil mi? Yap bakalim denetlemeni Ne oluyor?
    Raks'ın yönetim kurulu başkanı siz miydiniz nerden biliyorsunuz fabrika kuracaktı'yı...
    Adam TR de aylık 350 dolar verdiği adama orda 35 dolar veriyor. Salak mı gelsin buraya?
    Boş boş desteksiz sallıyorsunuz...

Sen daha kendi zenginini bile tutamıyorsun?
    Ülker neden londraya gitti?
    Ferit şahenk neden garantiyi satıp londrada hüsnü özyeğin ile banka kurmaya çalışıyor?
    Ingiltere'de bankacılık emin olun tr deki kadar karlı değil.
    Ağaoğlu neden yurtdışından milyonlarca liralik gayrimenkul alıyor?

Avrupanın yazdığı tarihe göre o yüzden battık doğru. Ama gerçeği bilemeyeceğiz. Çünkü tarihi avrupalıar yazıyor ama tamamane yalan tarih... Neyse size betonlalarınızla mutluluklar fazla meşgul ettim forumunuzu
    hayal dunyanda başarılar..malum şahıs da iphone kullanıyor, o konuda bir şeyler diyemedin .. cevap veremedin mi?

8.  Alıntı Originally Posted by tarantula Yazıyı Oku
    Matbaanın 400 yıl sonra geldiği, 17-18-19. Yuzyillarda nerdeyse tüm buluşların avrupalı bilimadamlarınca yapıldığı vs hikaye yani?🤣😂🤣😂🤣

Sayfa 807/1014 İlkİlk ... 307707757797805806807808809817857907 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •