Anket Sonuçlarını Gör: şu anda ev almak ne kadar doğru bir yatırım

Oylayan
344. Bu anket için oy kullanamazsınız
  • Balon 1 yıl içinde patlayacaktır, nakitte fırsat beklenmelidir

102 29.65%
  • dolar bu fiyatlarda iken, yatırım yapmak mantıklı

23 6.69%
  • faizler insin, şimdi almak mantıklı değil

21 6.10%
  • ömür boyu alacak param olmayacak

16 4.65%
  • Kira çarpanlarının uçtuğu ortamlarda ev almak doğru değildir, beklenmelidir.

130 37.79%
  • İstanbul gibi metropollerde gayrimenkül yatırımı her zaman karlı bir iş olacaktır.

52 15.12%
Sayfa 806/1014 İlkİlk ... 306706756796804805806807808816856906 ... SonSon
Arama sonucu : 8108 madde; 6,441 - 6,448 arası.

Konu: şu anda ev almak ne kadar doğru bir yatırım

Alıntı Originally Posted by tarantula Yazıyı Oku
    en kötü yerli en iyi yabancıdan 10 kat iyidir. Dediğin doğru belki vergi kaçırıyorda iphone hiç bişey vermiyor bu ülkeye. En azınan vestel büyüse bi denetleme yaparsın getir o offshordaki parayı diyebilirsin. İponea ne dicen hiç bişey diyemessin. Boş milliyetçilik değil . Betona yatırım yapma diyosun ee işte yapmayanlarıda batırıyoruz. Çinde üretiyordu belki raks ama para kazansa gelip bu ülkede fabrika kuracaktı. Hep iphondea çinde üretiyor orda üretmekte problem yok...
    malum sahıs neden mersedes hala kullanıyor. oto sanayinde araba yapılamıyor mu işe yarayacak..

"itibarda tasarruf olmaz" mı yoksa ??
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

2. Dünya ülkeleri arasında adaletimizin kalitesinin gidişatı.
    Geçen sene en fena %12 içine girebilmişiz.
    Bu ayın sonunda 2017 de açıklanacak...

Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

3.  Alıntı Originally Posted by discretus Yazıyı Oku
    sen ortadoğuyu balkanları sömürmedin mi? bu tarihsel gerçekleri sürekli taraflı biçimde öne sürmek işe yaramaz. onlar sömürdüyse osmanlı da sömürdü. geçmişteki dunya duzeni buydu.

sapla samanı karıştırarak alakasız yerlere çekmeyelim.
    tamam osmanlıda sömürdü
    iyide iki yanlışl bir doğru yapmaz.
    new york londra paris bunların böyle olmasının nedeni çok basit. afrikayı talan etmesi ortadoğuyu sömürmesidir. Yani medeni demokratik iyi kalpli olduklarından değil. Ben şunu diyorum bu ülkeyi anti demokratiklikle eleştirirken karşısına iyi örnek olarak avrupa amerikayı koymayın. Biz onlardan 10 kat iyiyiz. Demek istediğim bu...
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir!!

4.  Alıntı Originally Posted by ikare Yazıyı Oku
    Rekabet budur işte... rekabet olmazsa kalite olmaz...
    TR gümrük birliğine girip de ithal oto almak kolaylaşmasa hala bi dikiz aynası opsiyonel olan kuşlara servet veriyor olurduk...
    O saydığınız adamların hiçbiri bu işçi de kötü çalışıyor ama ekmeksiz kalmasın diye adam çalıştırmaz... anında kapıya koyar. Öyle ise ben onun kötü malına neden para vereyim?

SM-A710F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    iyide işte tam o andan itibaren Türkiyenin dış borçları artmaya başladı Keşke kuşlara anadollara bineydikte bu kadar borcumuz olmayaydı daha iyi değilmiydi?

5.  Alıntı Originally Posted by tarantula Yazıyı Oku
    en kötü yerli en iyi yabancıdan 10 kat iyidir. Dediğin doğru belki vergi kaçırıyorda iphone hiç bişey vermiyor bu ülkeye. En azınan vestel büyüse bi denetleme yaparsın getir o offshordaki parayı diyebilirsin. İponea ne dicen hiç bişey diyemessin. Boş milliyetçilik değil . Betona yatırım yapma diyosun ee işte yapmayanlarıda batırıyoruz. Çinde üretiyordu belki raks ama para kazansa gelip bu ülkede fabrika kuracaktı. Hep iphondea çinde üretiyor orda üretmekte problem yok...
    Iphone'un hiçbirşey vermediğini nerden çıkarıyorsun?
    vestel yeterince büyük değil mi? Yap bakalim denetlemeni Ne oluyor?
    Raks'ın yönetim kurulu başkanı siz miydiniz nerden biliyorsunuz fabrika kuracaktı'yı...
    Adam TR de aylık 350 dolar verdiği adama orda 35 dolar veriyor. Salak mı gelsin buraya?
    Boş boş desteksiz sallıyorsunuz...

Alıntı Originally Posted by tarantula Yazıyı Oku
    tamam osmanlıda sömürdü
    new york londra paris bunların böyle olmasının nedeni çok basit. afrikayı talan etmesi ortadoğuyu sömürmesidir. Yani medeni demokratik iyi kalpli olduklarından değil. Ben şunu diyorum bu ülkeyi anti demokratiklikle eleştirirken karşısına iyi örnek olarak avrupa amerikayı koymayın. Biz onlardan 10 kat iyiyiz. Demek istediğim bu...
    onlardan daha iyi değilsin. ayrıca batının gelişmesinin nedeni sömürgecilik değildir, rasyonel akıldır. rasyonel akıl sayesinde ortaya çıkan üretim tekniklerini ve kapasitesini kullandılar adamlar. bunu için hammadde gerekti ve bunu aldılar.

ilk olarak gerçekleri görmek gerek.

sömürme konusunda osmanlı da aynısını yaptı. ben bu iyi yada kötüdür diyerek söylemiyorum. tarihsel bir gerçeklik olarka soyluyorum. ama sen taraflı olarak bakıyorsun olaya. geçmişte dünya düzeni buydu.

bu tür hikayelerle vaktini harcama.

osmanlı da "meleklerin bacaklarına bakıyorlar" diye rasathanenin topla yıkılmasına kafa yor. geride kalmanın nedenlerini orada görürsün.

http://www.hurriyet.com.tr/kizgin-to...kuttu-15869323
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

7.  Alıntı Originally Posted by ikare Yazıyı Oku
    Iphone'un hiçbirşey vermediğini nerden çıkarıyorsun?
    vestel yeterince büyük değil mi? Yap bakalim denetlemeni Ne oluyor?
    Raks'ın yönetim kurulu başkanı siz miydiniz nerden biliyorsunuz fabrika kuracaktı'yı...
    Adam TR de aylık 350 dolar verdiği adama orda 35 dolar veriyor. Salak mı gelsin buraya?
    Boş boş desteksiz sallıyorsunuz...

Iphne ne veriyor bu ülkeye lütfen yaızn merak ettim herkesde öğrensin? 10 dolara mal ettiği telefonalrı bin dolara satıp ülkeden 5 ton protakal alıyor bi iphone karşılığı.

8.  Alıntı Originally Posted by tarantula Yazıyı Oku
    tamam osmanlıda sömürdü
    neye göre kime göre! Son 50-100 yıla bakarsan özellikle hiç de öyle değil...
    Geçenlerde burda biri bi video atmıştı. Adamlar Londra da şeriat isteriz diye eylem yapıyor binlerce çarşaflı pardesülü vs... Ne polis ne vatandaş bişey demiyor...
    Burda şuraya okul isteriz diye çıkan bile joptan gazdan nasibini alıyor...

Sayfa 806/1014 İlkİlk ... 306706756796804805806807808816856906 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •