Bu arada benzin ve mazota bugün zam geldi
Rica ederim ustadlar. Vaktim bol olunca ugras oluyor benim icinde , vakit geciriyorum. Bu haftasonu bir suredir takibimde olan Tmg ve Afa fonlarini ekleyecegim tabloya. Eger istediginiz fon varsa ekleyebilirim. Yeni ekledigim fonlarda B kolonunda bazi yanlislar olabilir.
Ornegin Aft fonunun icerisinde SAPGY , SMSNLI , TSM.N adinda 3 hisse var. Ve bu hisselerin google finance kodunu yazarken tam emin olamadim. SAPGY hissesi buyuk ihtimal Almanya borsasinda islem goren SAP . TSM.N amerika borsasi mi yoksa meksika borsasinda mi islem goruyor ? SMSNLI ise londra borsasi mi yoksa meksika borsasi mi yoksa kore borsasi mi acaba ?
Ham petrol ile brent petrol arasinda bir korelasyon olmasi gerekmiz mi ? Ham petrol -8 -9 seviyelerinde giderken , brent +1.70. Ayrica aes fonu icerisindeki etf lerde ciddi eksi degerler gozukmuyor.
Selamlar. Burada yazmış olduğum bilgi, yorum ve düşünceler tavsiye ve yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Webster üstad nerede diye sormayın, işte burada: https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=45203
28 Mayısta ilginç bir fon geliyor.Ziraat çıkartıyor.
Ziraat Portföy S&P/OIC COMCEC İSEDAK 50 Shariah Endeksi Yabancı Hisse Senedi Fonu KOD:ZSF
%100 S&P/OIC COMCEC 50 Shariah Endeksi hisselerine dayalı bir fon.
Yer İmleri