A.O.S....
Sekizleme modu.![]()
A.O.S....
Sekizleme modu.![]()
Kendini yontmayı unutma der Zeus....
Konuyu bilmiyorum ,yazıyı görünce daldım.Ben her yaz ailemle 5 gün kadar bir kaplıcaya giderim.eynal kaplıcaları bence de güzel,gönen de güzel.gönen otelinin yemekleri,servisi muhteşem...bu yaz da çan ilçesi yakınlarındaki kazdağ termal otele gittim,gönen e göre pek hoş değil.ama ormanın içinde,sessizlik arayanlara....
salihlideki kurşunlu kaplıcaları hoş değil...bir de pamukkale de var oteller de termal su var.8 yıl önce gitmiştim...
Afiyet olsun sofra [emoji4]
Hiç bir şey göründüğü gibi değildir...
Afiyetler olsun arkadaslar..
bizim gittiğimiz dereliyi bilsen böyle demezdin....
RAKI SOFRASI TAVŞANLI TOPLANTISI II 26.03.2016
http://www.hisse.net/forum/showthrea...8#post13088548
database arızası olduğundan oradaki resimleri göremiyorsun..
3 tanesini taşıdım buraya
afiyet olsun sofra dostları... cam kenarı, köşe masadayım
Forum kurallarını okumak için tıklayınız
Forumun Altın Kuralı : Forumda okuduğunuz bilgileri fikir vermesi amacıyla ve mantık süzgecinden geçirerek değerlendirin. Hiç kimse sizi tanımadan size para kazandırmak heveslisi değildir. Hayatta karşılaşmadığınız ve adını soyadını dahi bilmediğiniz bir kişinin tavsiyesi ile senet almaya/satmaya kalkışmayın, sonu %99 hüsran olacaktır..
Not: hisse başlıklarında dini ve siyasi ile futbol taraftarlığı yazıları kabul edilmiyor.
Abi bu dereli'ye can kurban , ne güzel yermiş meğer![]()
Ekip harika görünüyor , sofra harika görünüyor hele o rakılar ne güzel duruyor![]()
Ekim ayında oldugunu görünce daha da bir içim ısındı ama Reha bey ben sıra savdim diyor
Selim abi bir el altında yavaştan zaman ve yeri belirlesek![]()
![]()
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Tükkanı açalım, bereketi bol olsun.
İzmirde bir grup genç, Playboyun kurucusu, geçen günlerde hayatını kaybeden Hugh Hefner için sokakta lokma dağıttı. Gençler dağıttıkları lokmaların fotoğraflarını sosyal medyadan da paylaştılar.
IRAKI SOFRASI, İzmirli gençlerden aşağı kalmamalı!
Mekana 5 dene litrelik koydum, herkes 1 duble damnatsın HUGH babamızın ruhuna!
![]()
Son düzenleme : reha kaya; 04-10-2017 saat: 20:13.
Yer İmleri