Sayfa 81/169 İlkİlk ... 3171798081828391131 ... SonSon
Arama sonucu : 1347 madde; 641 - 648 arası.

Konu: Altın vurus v

Alıntı Originally Posted by Andrei28 Yazıyı Oku
    Sayın BABO benim analizime göre Ara ve Ana trendler böyle, barlara oturmuş bir şekilde çizgiler. Ancak sizin ana ve ara trend çizgileriniz tam oturmamış görünüyor. Tabi biz bu iş de daha kuzuyuz sizin gibi bir kurt'un yanında öğrenmek amacıyla soruyorum, yanlış anlaşılmasın sakın..

Grafiklerde ki "periodlara" dikkat etmeniz dilegimle.

2008 den baslayan Period'a gore benim grafigimin hali.

Bendeki UZUN KIRMIZI CiZGiLER sizinki ile ayni.
    Tek fark, ben MAVi cizgi ile ARA TRENDLERi de vurgulamisim.

Yukarida "sizin kafanizi karistiran" grafikdeki period 2016 Hazirandan basliyor (galiba Tam bakmadim).

Ozetle, haftalik grafiginizi SIKISTIRARAK 2008 ORTASINA CEKIP CiZiN BAKALIM?
    Son düzenleme : bikmisbroker; 14-10-2017 saat: 23:41.
    YATIRIM, sonu yanlis giden SPEKÜLASYONDUR. EGER, zamaninda spekulasyondan cikamazsaniz
    MECBUREN yatirimci olursunuz.SOROS.
    Yorumlayabilene Teknik Analiz onden gider, haberler arkadan gelir!Para piyasalari Pazara kadar degil, Mezara kadardir. BaBo
    Twitter:
    @bikmisbroker=@M_N_Kutan

2. iyi akşamlar kolay gelsin
    bilmeden yazma düşünmeden konuşma.......

3. Şimdi daha iyi anladım sayın Babo, zamansallık farkı varmış bakış açımızda. Daha genel düşünmek gerekliymiş. Tşkler, saygılar.

4. Babo abi gelişmiş ülkeler piyasaları ile ilgili grafik ve yorumlar paylaşmadığınızı bilmekle beraber, S&P için 2700 lerin konuşulmaya başlandığı bu günlerde, S&P ve DJI deki şu anki mevcut seviylere kadar yükseliş zirveyi test etmek adına normaldi, bundan sonraki yükselişler savrulma, balon olur diyebilir miyiz? Yoksa yükselen kanal içerisinde normal hareket olarak mı algılamalıyız?

Haziran ayında paylaşmış olduğunuz bu grafik için "bakalım zirveyi test edecek mi?" demiştiniz. Zirveden kastınızın yukarıdaki tek mavi trend çizgisi (muhtemelen 2000 yılı zirvesinden gelen) olduğu varsayılmıştır. saygılar.

Son düzenleme : mesut72; 15-10-2017 saat: 00:45.

Alıntı Originally Posted by mesut72 Yazıyı Oku
    Babo abi gelişmiş ülkeler piyasaları ile ilgili grafik ve yorumlar paylaşmadığınızı bilmekle beraber, S&P için 2700 lerin konuşulmaya başlandığı bu günlerde, S&P ve DJI deki şu anki mevcut seviylere kadar yükseliş zirveyi test etmek adına normaldi, bundan sonraki yükselişler savrulma, balon olur diyebilir miyiz? Yoksa yükselen kanal içerisinde normal hareket olarak mı algılamalıyız?

Haziran ayında paylaşmış olduğunuz bu grafik için "bakalım zirveyi test edecek mi?" demiştiniz. Zirveden kastınızın yukarıdaki tek mavi trend çizgisi (muhtemelen 2000 yılı zirvesinden gelen) olduğu varsayılmıştır. saygılar.

Dogru, AYNEN oraya dikkat cekmistim, ve bugunlerde de oralara geldik.
    Bundan sonrakiler "Balon" olarak tarafimdan adlandirilir.

Siz zaten yaptigim yorumlardaki ve grafiklerdeki "ince noktalari" en iyi kapan forumdaslarimdan bir tanesisiniz.
    Kacmiyor bu detaylar sizden. )))

Ben kacayim, buralarda durdukca soru yagmuru basliyor. ))
    YATIRIM, sonu yanlis giden SPEKÜLASYONDUR. EGER, zamaninda spekulasyondan cikamazsaniz
    Yorumlayabilene Teknik Analiz onden gider, haberler arkadan gelir!Para piyasalari Pazara kadar degil, Mezara kadardir. BaBo
    Twitter:
    @bikmisbroker=@M_N_Kutan

6.  Alıntı Originally Posted by bikmisbroker Yazıyı Oku
    Dogru, AYNEN oraya dikkat cekmistim, ve bugunlerde de oralara geldik.
    Bundan sonrakiler "Balon" olarak tarafimdan adlandirilir.

Siz zaten yaptigim yorumlardaki ve grafiklerdeki "ince noktalari" en iyi kapan forumdaslarimdan bir tanesisiniz.
    Kacmiyor bu detaylar sizden. )))

Ben kacayim, buralarda durdukca soru yagmuru basliyor. ))
    Babo abi nezaketiniz ve cevabınız için çok teşekkür ederim. Allah size uzun ömürler ve çeşitli platformlarda grafik ve yorum paylaşma gayreti versin. Versin ki bizlerde kendimizi geliştirelim ve doğru analizler yapabilmeyi öğrenelim. Saygılar Babo abi.

7. Sayın Babo müsait zamanda herhangi bir hisse'nin yada Amerika piyasasından bir hisse'nin analizini yapabilirmisiniz, eğitim amaçlı. Şimdiden tşkler.

Altın vurus v

Alıntı Originally Posted by Andrei28 Yazıyı Oku
    Sayın Babo müsait zamanda herhangi bir hisse'nin yada Amerika piyasasından bir hisse'nin analizini yapabilirmisiniz, eğitim amaçlı. Şimdiden tşkler.
    Sayın Andrei28
    10-15 sene önce hisse nette sayfalar dolusu grafik çizdim, eğitici olsun diye.
    Kimi bilgilendi, kimi “saf saf” sordu, bu pulcuklar da grafiğe çok yakışmış, nedir onlar?? Diye
    (Pulcuklar, sadece bana ait olan 3’lü PSAR)

Anlamazlıktan geldim, sabırla ( iyi niyetle sorulmuş olabilir düşüncesi ile -burada SAF olan benim- cevaplar verdim)
    Daha sonra FX denen bir piyasaya daldım, geldiğim noktada “bul karayı, al parayı” oynamaktayım.

Buralara vakit ayırıp “eğitim amaçlı” çizimler yapacak durumda değilim.
    Vaktim yok, enerjim yok, sabrım yok.

Hatta mümkün olsa bu Altın Vuruş V topiğini de kapatsak her hafta sonu “birşeyler” karalamak zorunda hissetmem kendimi..

Kısacası, adım HIDIR, elimden gelen BUDUR.

Özür.

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Twitter:
    @bikmisbroker=@M_N_Kutan

Sayfa 81/169 İlkİlk ... 3171798081828391131 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •