Originally Posted by
selcukylm
KARTACA.
Sen niçin buradasın? Paylaşılanları okumak, ve paylaşmak adına değil mi? Bu sitem ettiğin yazıda rakamlardan başka ne var?
Forum ortamıdır, karşındakini tanımıyorsun. Hitaplarına dikkat et lütfen. O dediğin adamı 5 yıldır okuyorum bugüne kadar yönlendirici bir tarafını görmedim. Hepimiz bazen duygularımızla hareket edebiliriz ancak art niyet aramak için seninkisi biraz zorlama olmuş.
Saygılarımla.
Eyvallah selçukylm..ben bu forum sayfasında 6 yıldır yazıyorum bu güne kadar hiçbir hisse için şuradan alın şuradan satın veya aldım veya sattım demedim ve dememde. benim heleki bu tezekspor ile mücadelem hep devam edecek. çünkü karşımızda kimseye zınnık koklatmayan ve koklatmayıda düşünmeyen bir yönetim anlayışı var. yıllardır yazıyorum heleki şu yeni fabrika yatırımdan sonra çok kez söyledim yatırım doviz ile olmaz olmamalı diye de. hatta şirketede bir çok kez mail attım. bu borç katlanıyor katlanacak bunla ilgili bir çalışmanız var mı diye. dilimizde tüy bitti kimseye sesizimiz duyuramadık. burada özellikle sayın forca-c de defalarca söyledi yazdı çizdi. peki gelinen noktada ne oldu. 2200 TL iken Euro ne kadar borç vardı. 230 trilyon civarı. peki şuanda ne kadar 400 trilyon. peki bu şirkete ne kazandırdı. peki yatırımcı ne gördü bakın 2010 yılı fiyatına birde bugünki fiyatına. birde aradaki iki tane okkalı bedelliyi (% 600 )unutmayalım. gelinen noktada sonuç halen daha 2010 yılı fiyatlarında. bundan kim zarar gördü. yatırımcı öncelikle kar etmeyi becerebilen ( istikrarlı bir şekilde ) ve şirketin yönetimine güvendiği hisseye (kurumsallaşan) yatırım yapar.
Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, kişisel görüşlere dayanmaktadır. "ASLA YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR "
Yer İmleri