Sayfa 81/309 İlkİlk ... 3171798081828391131181 ... SonSon
Arama sonucu : 2468 madde; 641 - 648 arası.

Konu: ANELT - Anel Telekomünikasyon Elektronik Sistemleri Sanayi Ve Ticaret A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by 1prometheus Yazıyı Oku
    Şöyle bşr göz attım
    Ana ortak olarak Anelt in pek bir varlığın ve borcu yok. Bütün özsermatesi Anel yapı ya olan %47 lik ortaklık oranı. Ve buda bilançolarda sadece 29 milyon değer olarak yansıtılmış. Eğer Anel yapının yüklü borçları yoksa bu rakamın gerçeğe yakın olduğunu sanmıyorum

Bu şirketin gerçek değerini bulmak için Anel yapımın elindeki gayrimenkulletin rayiç bedelini bilmek gerek ve birde Anel yapının finans ve ticari borçlarını bilmek gerek. ( ama sanırım bu geriler flnasal tablolarda net değil)

Anel yapının elindeki gayrimenkul değerletinden finans borçları çıkarırsak ancak Anel yapının gerçek değeri hakkında bilgi edinebiliriz.
    ve Anelt e düşen %47 lik payın değerini hesaplayarak Anelt in gerçek özsermeyesinde doğru sonuca ulaşabiliriz.

Tabi bu verileri nerden elde edeceğiz? Şirket dip notlarında bunlar belirtilmiş mi acaba
    197 milyon TL değerli bir anel yapı var buranın sene başında 21 milyon 700 bin Euro borcu vardı.haziranda 20.miluon 150 bin euro borcu kaldi.sene başında 18 milyon 600 bin Euro borcu kalacak.bilanncoda ne gözüküyorsa o borç Euro olduğu için sürekli dalgalanma var.son bilançoda euro 7.12 idi bir TL olarak 150 miluonlardaydi.sene başı biraz borç odicek euroda düştü borç euro 6 TL olsa bile 110 milyonlara düşecek.bina değeri kendi degerlemelerine göre 197 milyon tabi koşu yolu ofisi dahil.sen yeni girdin hisseye sanırım 3 yıldır ezberledi herkes borcu varligi.degerlemeye göre borca göre neyse onu gösteriyorlar Özkaynak nede olsa bistte bakkal isletmiyorlar.haa ama değerinden az gosteriyolarsa bir tek oradan goturabilirler ama piyasa koşullarına göre bence 3 aşağı 5 yukarı 200 ile 300 arası .genede bunu oradaki emlakçılar bilir tanıdığı olan varsa.az buz deil 200 milyonluk bina fena değil bence bina hiç degerlenmesede 2024 te borç bitince anel telekomun defter değeri 2 TL .birde 300 milyon degerlendigini düşün 3 TL azmi yani.defter değerinin yarısından işlem gorse bile 1.50 TL bence 2024 yılı beklemeye değer şu an 40 kuruş 5 yılda hiçbir yatırım aracı bu kadar değerleme olmaz yeterki döviz buralarda kalsın biraz daha düşsün bu tahtanın tek riski borcunun euro olmasi.bence ytd değil kendi fikirlerimdir.
    Son düzenleme : babasultan_1234; 29-11-2018 saat: 23:36.

Yeni yatırımcı Guest
    umarım şirket iyi niyetini göstermek için hisse alımına devam eder, bu fiyatlardan çok hisse satan olmaz ama fiyat 60-70 kuruşlara gelirse çoğu kişi satar, şirket milyonlarca lot toplayabilir

kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir

3.  Alıntı Originally Posted by Yeni yatırımcı Yazıyı Oku
    umarım şirket iyi niyetini göstermek için hisse alımına devam eder, bu fiyatlardan çok hisse satan olmaz ama fiyat 60-70 kuruşlara gelirse çoğu kişi satar, şirket milyonlarca lot toplayabilir

Valla capitalin lotlari aldıktan sonra surundururum derse ky yi sakat insAllah iyi bir şeyler olur.

4.  Alıntı Originally Posted by babasultan_1234 Yazıyı Oku
    197 milyon TL değerli bir anel yapı var buranın sene başında 21 milyon 700 bin Euro borcu vardı.haziranda 20.miluon 150 bin euro borcu kaldi.sene başında 18 milyon 600 bin Euro borcu kalacak.bilanncoda ne gözüküyorsa o borç Euro olduğu için sürekli dalgalanma var.son bilançoda euro 7.12 idi bir TL olarak 150 miluonlardaydi.sene başı biraz borç odicek euroda düştü borç euro 6 TL olsa bile 110 milyonlara düşecek.bina değeri kendi degerlemelerine göre 197 milyon tabi koşu yolu ofisi dahil.sen yeni girdin hisseye sanırım 3 yıldır ezberledi herkes borcu varligi.degerlemeye göre borca göre neyse onu gösteriyorlar Özkaynak nede olsa bistte bakkal isletmiyorlar.haa ama değerinden az gosteriyolarsa bir tek oradan goturabilirler ama piyasa koşullarına göre bence 3 aşağı 5 yukarı 200 ile 300 arası .genede bunu oradaki emlakçılar bilir tanıdığı olan varsa.az buz deil 200 milyonluk bina fena değil bence bina hiç degerlenmesede 2024 te borç bitince anel telekomun defter değeri 2 TL .birde 300 milyon degerlendigini düşün 3 TL azmi yani.defter değerinin yarısından işlem gorse bile 1.50 TL bence 2024 yılı beklemeye değer şu an 40 kuruş 5 yılda hiçbir yatırım aracı bu kadar değerleme olmaz yeterki döviz buralarda kalsın biraz daha düşsün bu tahtanın tek riski borcunun euro olmasi.bence ytd değil kendi fikirlerimdir.
    16 400.000 bin borç anel yapının kasada kiradan arta kalan birikmiş para var deniliyor .bu mahkemede ortaya çıkacak .metre karesi 3 bine tavuk kümesi yok .hükümet dügmeye bastı gyo gerçek degerinde gösterilicek .metre karesi 35 bin edecek yer nasıl 3 bin olur ben kaç defa albayrak bakana tahadütlü iadeli yazdım .ve şimdi hükümet dügmeye bastı defalarca bunun alt yapısı zaten ta öncelerden müzakeresi yapılıyordu .şirkete düşen borç 7.600.000 civarları yuvarlak hesap .33 marka dürüm cü bedri isim hakkına 15 milyon isterken tavuk dünyası 45 milyon isterken anel markası 500 bin bebeler güler spk mahkeme gerçek degerini bilidirir mahkeme spk ister marka degwri belirleme spk nın işi yapı bilir kşiye giderse en az 1.200.000.000 en düşük .şimdi 1 lotun ne kadar çok önem arz ettigini anlamalısınız buna cvp yazcak arkadaş ayıp eder bu bilgi oyle kolay toplanmadı ytd

5.  Alıntı Originally Posted by Yeni yatırımcı Yazıyı Oku

Patron iyi niyetli birine Benziyor Ama Engeller Var işte.Bu Capitalin lotlari Rıdvan beyinde Anel elektrik Bunları Aldıktan sonra Rıdvan Kurtuldumu Lotlardan Köyümü olur İyimi Gozaltindan çıkarmı o zaman.

6. iyi akşamlar..

babasultan_1234 Valla capitalin lotlari aldıktan sonra surundururum derse ky yi sakat insAllah iyi bir şeyler olur.

ilk açıkladıkları rakam olan 0.91 ve ya 0.92 kuruş a kadar kimsenin satacağını düşünmüyorum.

kendi düşüncemdir yatırım tavsiyesi değilidir..

7.  Alıntı Originally Posted by mahoney Yazıyı Oku
    16 400.000 bin borç anel yapının kasada kiradan arta kalan birikmiş para var deniliyor .bu mahkemede ortaya çıkacak .metre karesi 3 bine tavuk kümesi yok .hükümet dügmeye bastı gyo gerçek degerinde gösterilicek .metre karesi 35 bin edecek yer nasıl 3 bin olur ben kaç defa albayrak bakana tahadütlü iadeli yazdım .ve şimdi hükümet dügmeye bastı defalarca bunun alt yapısı zaten ta öncelerden müzakeresi yapılıyordu .şirkete düşen borç 7.600.000 civarları yuvarlak hesap .33 marka dürüm cü bedri isim hakkına 15 milyon isterken tavuk dünyası 45 milyon isterken anel markası 500 bin bebeler güler spk mahkeme gerçek degerini bilidirir mahkeme spk ister marka degwri belirleme spk nın işi yapı bilir kşiye giderse en az 1.200.000.000 en düşük .şimdi 1 lotun ne kadar çok önem arz ettigini anlamalısınız buna cvp yazcak arkadaş ayıp eder bu bilgi oyle kolay toplanmadı ytd
    Evet ustam bunu yazdin şimdi anladım ama sen direk patozlama girince anlamadim.evet kira geliri 4/5 milyon euro.yillik ödenen borç 3.100 Euro arada her yıl 1 milyon euro fazlalık kalıyor bu para ne oluyor onu bilmiyoruz.ustamin dediği gibi biriktiyse çok iyi olur.ama bilançoda olması gerek yokki sade bina ve. Borç var.

8. Capitalin maliyet 60 kuruslarda ama mallar ridvaninsa belki 91 kuruşa kadar alırlar.ama bu piyasada peşin para bulunmuyor faizler yüzde 25 artık bilmiyorum.50/60 arası doksekmi.gecende 91 kurusta tama etmedik.30 bin kardan 92 bin zarara geçtik hacı Maho.

Sayfa 81/309 İlkİlk ... 3171798081828391131181 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •