Sayfa 81/429 İlkİlk ... 3171798081828391131181 ... SonSon
Arama sonucu : 3426 madde; 641 - 648 arası.

Konu: VAKFN - Vakıf Finansal Kiralama

1. Her durumda olan K.Y. ya oluyor ben brüt takasa karşıyım ama böyle bir sistem varsa adaletli olması gerekir adam lotlarının neredeyse hepsini sattı sonra gel brüt takasa al bu saatten sonra olan olmuş brüte neden alıırsın anlamış değilim. Brüt olduğun K.Y. sabah 2.48 tabandan sattı satmada da haklıydı. 2.48 tabandan 30 küsür bin lotla açıldı 300 küsür bin lotta tabanda vardı tabandan herkesikini aldıktan sonra aha tavana gidiyor diye 2.95 e kadar çıktı ki burada da okkalı 50- 60şar bin lot alıcı vardı 2.95 ve altından alanlar bügün satamıyor şimdi de 2.51 e kadar geldi yani K.y. yı hep zarar ettiriyorlar. İnş. tavan olurda satmayan varsa zararları çıkar düşmesinin kimseye faydası yok.

herkes satmıs galıba ben bırazını bıraktım ne olur ne olmaz dıye
    Yazdıklarım hıcbır sekılde yatırım tavsıyesı degıldır. Tamamen saçmalamadır.
    Yatırım Tavsiyelerini sadece Yatırım Danışmanlığı Yetki Belgesine sahip olan kurumlardan alınız.

3. bunlar brütdeyken bile üçkağat yapabiliyormuş %20 artıyor %20 düşüyor brütde

4.  Alıntı Originally Posted by muzo Yazıyı Oku
    bunlar brütdeyken bile üçkağat yapabiliyormuş %20 artıyor %20 düşüyor brütde
    3 kere taban tavan yaptı brütteyken brüt yatırımcıyı korumak için değilmiydi ? brütte değil iken dolandırıcıların elindeyken en fazla günde 2 kere taban tavan yapıyordu. brüte geçince günde 3 kere %20 artıp %20 düşmeye başladı

5. yatırımcının kaybettiği paraları verin. sonra hisseyi halka kapatın ismini dvi yapın devleti soyma hissesi kendi kendinize oynayıp durun. 10-20 tane böyle devletin hissesi olsun devlet kendi kendine oynasın. bizi aradan çıkartın. veya borsa istanbulu araplara satın türklere oynama yasağı getirin öyle daha güzel soyarsınız durmak yok yola devam güçlü türkiye

6.  Alıntı Originally Posted by husomacit Yazıyı Oku
    herkes satmıs galıba ben bırazını bıraktım ne olur ne olmaz dıye
    ben hiç satmadım satmam da varsın dursun. Zarar cep te olacağına nette olsun elbet gelir oraya. O yiyeceğine enflasyonda erisin

7. yeni oyun 2,50-2,95₺
    bırakın piyasaya müdahale etmeyi, kyat zarara sokmaktan başka işe yaramıyor bu yapılan.
    sanki birileri planlı, fırsat yaratıyor kendilerine.
    YTD

8. Bu lanet işbankası kafayı yemiş.Dün aldığım hisseleri satabilmem için lanet şubelerine gitmem gerekiyormuş.Yani şubeye gidip orada 2 saat sıra bekleyecekmişim.Sırf bu banka yüzünden bugün satamadım diye 2000 tl zarar var.Yani bu bana işbankasının verdiği zarar.

Sayfa 81/429 İlkİlk ... 3171798081828391131181 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •