Sayfa 81/505 İlkİlk ... 3171798081828391131181 ... SonSon
Arama sonucu : 4035 madde; 641 - 648 arası.

Konu: RTALB - RTA Laboratuarları

1. Yarin bakalim acilisi ustalar yapip kapanisi acemilere mi birakacak yoksa yeter cekilin kenara mekanin sahibi geldi mi diyecek.

2.  Alıntı Originally Posted by moonglow61 Yazıyı Oku
    Yarin bakalim acilisi ustalar yapip kapanisi acemilere mi birakacak yoksa yeter cekilin kenara mekanin sahibi geldi mi diyecek.
    Bu akşamki çakılmanın samimiyetine bağlı. Eğer Reis bazı konulardaki dirayetini bu konuda gösterirse ki benim kanatim gösterecektir, kur problemi en azından kısa vadede çözülür, Orta ve uzun vadede de takviye yöntemlerle çözülür.

Yalnız Geriye tek bir sorunsal kalır o da Rtalb ın oynaklığı yatay veya düşüşe trade inadı. işte o konuya kafam çalışmıyor..?
    Bu yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.

3. Amerika 35 milyon evsize anlatıyor mu boş demogoji hemen fakir edebiyatı
     Alıntı Originally Posted by Hissedarxd Yazıyı Oku
    Sabahın ayazında, Halk Ekmek kuyruklarında bekleyenlere önce öğret ne öğreteceksen. Sonra dünyaya...

4.  Alıntı Originally Posted by Hoccu Yazıyı Oku
    Amerika 35 milyon evsize anlatıyor mu boş demogoji hemen fakir edebiyatı
    Bu yapılanın örtülü bir faiz artırımı olduğunu bile anlamamışsın.

Zaman kaybısın...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    7,939
    elinde döviz olanlar için hiçbir anlamı olmayan bir uygulama ! ilüzyon tamamen

diyorki sana %14 mevduat faizi, eğer kur bunun üstünde olursa farkı veririm. altında olursa 14'ü alırsın.

zaten adam 14'e tmm dese usd almaz, kur gidince de farkı veriyorsan o zaman usd olarak kalsın banka manka hesaplama riski yok. ya da giderim eurobond alırım.

bir de 1 yıl mevduat yapacaksın.eğer 6 ay yaparsan kur farkının %50'sini veririm. ee 3 ay yapayım ? olmaz.

büyük oktanlı tek kuruş döviz mevduatı çözülmez, küçükler biraz satar, 3-5 güne nerede kalmıştık ? ona bakarız.

ayrıca hazineye yüklediği bu kur farkı nasıl ödenecek ? tabi para basarak , buda extra enflasyon demek.

aklı başında tek bir mantıklı yanı yok. ilginç işler.
     Alıntı Originally Posted by Hissedarxd Yazıyı Oku
    Bu yapılanın örtülü bir faiz artırımı olduğunu bile anlamamışsın.

6. Parası olana pozitif faiz ile risksiz kar vermek mi başarı. Dünyada ki şu negatif faiz ortamında. Sabah halk ekmek kuyruğunda bekleyen vatandaşın emeği ile havadan para kazandırmak mi başarı
     Alıntı Originally Posted by delirium Yazıyı Oku
    İthalat durmasın da he mi? )))

Safi rüzgar
    Paso slogan
    Bi parça da "teşkilat stayla" gizem.

Parası olanın kur kaybını tüm ülkenin hesabına yazılmasından da başarı öyküsü çıkarmazsın ya.

7.  Alıntı Originally Posted by Hoccu Yazıyı Oku
    Parası olana pozitif faiz ile risksiz kar vermek mi başarı. Dünyada ki şu negatif faiz ortamında. Sabah halk ekmek kuyruğunda bekleyen vatandaşın emeği ile havadan para kazandırmak mi başarı
    ???
    Ben demiyorum.
    İthalatın bittiğini, doğum sancısı çektiğimizi, ultra aşırı iyi bir noktaya gittiğimizi söyleyene yaz kardeşim, bana değil.

8. Uyumadan önce son kez bakayım dedim. Ulan dedim uyudumda kabusmu görüyorum. Dolar,galtın, çeyrek altın yüzde 24 artıda. Bazan veri anlık gelmiyor donup kalıyor. Tamda o an a denk gelmisim galiba. Sonra bir kaç dakika içerisinde aniden yüzde 10, 3 ve küsüratlara düştü.

Yani veri geç gelmiş olsada böyle bir şey olmuş sonuçta. Bu kur bizim rtalb ı solda sıfır bıraktı oynaklıkta. Dua edelimde Reisin etkisi devam etsin. Yüzeysel kalırsa hiç iyi olmaz .
    Bu yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.

Sayfa 81/505 İlkİlk ... 3171798081828391131181 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •