Sayfa 81/561 İlkİlk ... 3171798081828391131181 ... SonSon
Arama sonucu : 4483 madde; 641 - 648 arası.

Konu: DOLARDA YÜKSELİŞ kaçınılMAZ xxv

1. Son bir ayda kuruyemiş ,duş sabunu, sıvı sabun , filtre kahve, olgunlaşmış peynir, zeytinyağı ,bisküvi , kek , bakliyat, stoklarımı yeniledim , köpek için de 2çuval mama ... Yurtdışından gelirken de kapanmak üzere olan duty freeden. 3 litre cin getirmiştim , burda cin fiyatları nasıl bilemedigimden kıyas yapamıyorum onunla ilgili fiyat olarak , türkler kapış kapıs alınca gaza gelmiştim. ,Yurt içinde çok işe yarar banka kampanyasıdır , indirimdir denk gelmezse , sıfıra yakın para harcama niyetindeyim en azından nisan-mayısa kadar.Faturalar haricinde...

2. Son aldığım karar olarak bu bahar - yaz ,bir alay tohumum olmasina rağmen zırnık ekmeyeceğim bahçeye bu sene. Ne sebze , ne fide su fiyatı ebesinin nikahı oldu . Yazın pazardan stoklayıp kurutacağım elime geçeni ... Minimum elektrik harcaması, minimum doğalgaz, minimum su...

3. Onun Konya'daki versiyonunun belki , büyük ihtimal eline su dökemem eski paylaşımlarından hatırlıyorum

4. 2025 Yılı geldi ZAMLAR yağmur gibi....

Meğer herkes 2024 ün bitmesini bekliyorlarmış.

3 harfli marketlerde AYNI ANDA ve AYNI FİYATTA EKMEK, SIVI YAĞ, YUMURTA, YOĞURT ve AYRANLARA etkili bir ZAM yaptılar.

Rekabet Kurulu bunların kapısından içeri giremiyor anlaşılan.

Adamalar DÜPEDÜZ TEKEL OLMUŞ.

Fiyatlar kuruşu kuruşuna AYNI.

Güya ENFLASYON 2025 de yüzde 30 olacakmış.

Marketler bir günde ÜRÜNLERİNE YÜZDE 25 ZAM YAPMADILAR MI?

Bundan sonrası La Fonten den MaSALLAR...
    KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
    Sadece Kendi Düşüncelerimdir. Buna göre işlem yapmayınız.

Şubat sonu ramazanda bereketiylen gelecek az kaldı

SM-A536E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

6.  Alıntı Originally Posted by virtue Yazıyı Oku
    2025 Yılı geldi ZAMLAR yağmur gibi....

Meğer herkes 2024 ün bitmesini bekliyorlarmış.

3 harfli marketlerde AYNI ANDA ve AYNI FİYATTA EKMEK, SIVI YAĞ, YUMURTA, YOĞURT ve AYRANLARA etkili bir ZAM yaptılar.

Rekabet Kurulu bunların kapısından içeri giremiyor anlaşılan.

Adamalar DÜPEDÜZ TEKEL OLMUŞ.

Fiyatlar kuruşu kuruşuna AYNI.

Güya ENFLASYON 2025 de yüzde 30 olacakmış.

Marketler bir günde ÜRÜNLERİNE YÜZDE 25 ZAM YAPMADILAR MI?

Bundan sonrası La Fonten den MaSALLAR...
    Çok doğru birinde ahir beyaz peynir 600 gram 149 Tl
    Diğerinde Mis marka beyaz peynir 600 gram 149 TL
    Bir diğerinde Aknaz marka beyaz peynir 600 gram 149 TL

Kesinlikle bunlar tekelleşme peşinde iğrenç oynuyorlar, rekabet kurulu siyah göz bandı ile dolaşıyor..
    No animal will sleep in a bed /with a sheet. Duyda sakın inanma .

7. Bimdeki 600 gramlık peynir haftasonu 134tl şu an. Eğer sizde ve aile fertlerinizde denizbonus kredi kartınız varsa QR ödeme kampanyası var bu ay .Sektör farketmeksizin qrla 250tlye 50tl bonus kampanyasından her kart için 10 kez faydalanabilirsiniz . Her 2 paket peynir alımınızda adetini, 109tlye mal edebilirsiniz. Bu ay evdeki 3 denizbonusla özellikle market harcamalarını parça parça yapıp ihtiyaçları tamamlıyorum.

8. Bu arada , migros reklamlarda basbas bağırdığı Ocak 19una kadar fiyatı 75tl olan 5kglık unları bütün şubelerde ve onlineda raflardan kaldırdı en azından konyada

Sayfa 81/561 İlkİlk ... 3171798081828391131181 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •