Sayfa 81/303 İlkİlk ... 3171798081828391131181 ... SonSon
Arama sonucu : 2419 madde; 641 - 648 arası.

Konu: kuzu ve BABO......HEDEF FEYZA-2

SEVGILI CITAK.....

bana bir teknik analiz yap dedim....YAPTIN.....s@p 4850 dip dedin.....tam oraya indi....MALA GOMULDUM....

IYIKI VARSIN BITANEM.....bilgi ve zeka AGACI....meyvelerini yemek cok zevkli.

Alıntı Originally Posted by kuzu Yazıyı Oku
    bu topikte NE YAPTIK.....

1....Topigi actik yarin MAL ALIYORUM dedik.....8800 den MALA girdik....BANKALAR VE 2 HOLDING....iki gunde endeks 9800 e yuzde 11...kaartlarim yuzde 15 teptiler....YUZDE 15 KARI ALDIK....

2....YATAY TRENDDEYIZ....ikili dibe mutlaka iner dedik....VIOP u 10 850 den shortladik....10 350 den kaparim dedim....revize ettim...10 050 de kapayip KARI ALACAGIM dedim.....5 is gunu gecti.....800 puvan kari aldik ve ciktik..

..
    3.....TUM PIYASALARDA YARIN MALA GIRECEGIM DEDIM.....dun tum piyasalarda MALA GIRDIM....turkiyede yuzde 15 karla sattigim kaartlari geri aldim....sebeb.....yazdim....TIRSACAKLAR...GERI ADIMLAR YOLDA....BUNU PARAYA CEVIRECEGIM DEDIM....

ALDIKLARIM.....HERYERDE TEPTILER YUKARI.....gommek ucun bekliyecegiz.....

onemli not....TURKIYE de cikis yonunde kalacagim SHORTLAR BITTI....kapandi....POZITIF AYRISACAGIZ....TURKIYE VE ISRAEL....kopru ulke olacaklar....MAL TRAFIGINDE....bilgi bu....bende sakli...GRAF CIZER BU.

soyledigim gibi.....bu alemde GRAFLARI BEN CIZERIM....BELE BELE OLACAK DERIM...ELE ELE OLUR...cunkiiii.....ben BILGIYIM.
    TURKIYE.....sektorleri bu kopru gorevinde yazacagim....vaktim olunca.....

tum paralarinizi....TEDARIK ZINCIRLERINDE OLACAK HARBE....yatirin.....

SEVGILI CITAK.....

bana bir teknik analiz yap dedim....YAPTIN.....s@p 4850 dip dedin.....tam oraya indi....MALA GOMULDUM....

IYIKI VARSIN BITANEM.....bilgi ve zeka AGACI....meyvelerini yemek cok zevkli.
    5300'de tepe dedim... oradan yavrilerin eline yığdın mı malı ?

detaylı bilgilendirme gerenkli... hiçbirşey anlamadık bundan

6.  Alıntı Originally Posted by kuzu Yazıyı Oku
    limanlar ulaştırma boru hatları ihracat yapan şirketler vb. iş yapar

demiski....bir celik cocuk....KUZU DAIMA PARA KAZANIYOR.....kiskanarak....ve hafife alarak...

LEM KERIZZZZ....hersey gozunun onunde oluyor....MALA GIRECEGIM YARIN DIYORUM....GIRIYORUM....MALI SATACAGIM DIYORUM....SATIYORUM....SHORT ACACAGIM DIYORUM....aciyorum....surada kapayacagim diyorum...orada kapiyorum...

ve hepsi kar.....HEPSI GOZUNUN ONUNDE OLUYOR....HIRPO.

Alıntı Originally Posted by e.yegen Yazıyı Oku
    limanlar ulaştırma boru hatları ihracat yapan şirketler vb. iş yapar
    MERSINDE NE VAR....serbest bolge....CIN MALLARI ORAYA GELIYOR....ustune MADE IN TURKIYE yazilip....amrikiye geliyor....TARIFF yuzde 10.....israel sifir.

Sayfa 81/303 İlkİlk ... 3171798081828391131181 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •