Sayfa 810/1120 İlkİlk ... 310710760800808809810811812820860910 ... SonSon
Arama sonucu : 8959 madde; 6,473 - 6,480 arası.

Konu: Foreks Haberleri II

*bozdağ: Suriye’de durum' başlıklı kararıyla avrupa parlamentosu, gerçekleri görmemiştir
    *bozdağ: Bu kararıyla ap, söz konusu türkiye olunca adil, objektif ve tarafsız olamayacağını ve türkiye aleyhine daima taraf olduğunu bir kez daha göstermiştir

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

*japonya hükümeti, ocak ayı raporunda ekonomiye ilişkin değerlendirmelerini değiştirmedi
    *japonya hükümeti, "ekonomi yavaş yavaş toparlanıyor"
    *japonya hükümeti, tüketici fiyatlarına ilişkin değerlendirmesinde "fiyatlar yavaş yavaş yükseliyor" ifadesine yer verdi

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

*merkez bankası tl depo karşılığı döviz depo ihalesinde teklif tutarı 1 milyar 839 milyon dolar
    *merkez bankası tl depo karşılığı döviz depo ihalesinde gerçekleşen tutar 1 milyar 249 milyon 995 bin dolar

*moody's, "ingiltere'nin planlanan harcama kesintilerini yerine getirip getiremeyeceğinin görülmesi gerekli"
    *moody's, "hammond'ın ingiltere'nin yüksek kamu borç seviyesini düşürmeye odaklanmala devam etmesi kredi notu için pozitif"
    *moody's, "maliye bakanı hammond'ın endeksi devlet tahvili ihracını azaltma açıklaması pozitif"

*özlü: Hesaplama yöntemi değişen ve güncellenen sanayi üretim rakamları ilk defa bu ay yayımlanmaktadır, bu ölçümler büyümeyi öngörmekte daha fazla yardımcı olacaktır

*özlü: özellikle ihraç ettiğimiz malların %93’ünün imalat sanayi ürünü olduğunu göz önüne aldığımızda türk sanayicisinin başarısı bir kez daha ortaya çıkmaktadır
    *özlü: Türkiye uluslararası kredi derecelendirme kuruluşlarından hak etmediği notlamalarla karşılaşmaktadır
    *özlü: ülkemizde kapasite kullanım oranları artık yeni yatırımların hızlanacağı seviyelere tekrar ulaşmıştır

*özlü: Türk sanayisinin ithalat bağımlılığının azaltılması, uluslararası pazara entegre olarak geliştirilmesi, rekabet gücünü artıracak programların hayata geçirilmesi amacıyla başbakanlık genelgesi ile yerlileştirme yürütme kurulu oluşturulmuştur
    *özlü: Burada alınacak kararların hızla hayata geçirilmesiyle ülkemizde sanayi üretimi artacak ve katma değeri yüksek rekabetçi ürünlerin yerlileşmesi sağlanacaktır

*özlü: Sekretaryasını bakanlığımızın yaptığı bu kurul ilk toplantısını dün gerçekleştirdi
    *özlü: Türkiye sanayisi önümüzdeki dönem bir yandan üretimlerini artırırken bir yandan da üretimde katma değerini artıracak ve ülke ekonomisine öncülük etmeye devam edecektir

Sayfa 810/1120 İlkİlk ... 310710760800808809810811812820860910 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •