Sayfa 811/884 İlkİlk ... 311711761801809810811812813821861 ... SonSon
Arama sonucu : 7065 madde; 6,481 - 6,488 arası.

Konu: VESBE - Vestel Beyaz Eşya

1.  Alıntı Originally Posted by KaaN- Yazıyı Oku
    Arçelik borsadan çıkacak sanırım. Yeni hisse geri alım programını açıkladı. Garanti bankasından sonra bu da "borsa kumarhanesine" dayanamıyor artık. Yabancının gelmesinden de ümidi kesmiş.
    Hocam şu an arçelik 16fk da. Garan ise 3 fk. Arçelik belki 20 yıldır borsadadır. Ortalaması 16fk var mıdır emin değilim. Şimdi mi gördüler, buraya gelselerdi burda yıllardır insanlar kumarhane diyordu zaten [emoji4]

SNE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2.  Alıntı Originally Posted by KaaN- Yazıyı Oku
    Arçelik borsadan çıkacak sanırım. Yeni hisse geri alım programını açıkladı. Garanti bankasından sonra bu da "borsa kumarhanesine" dayanamıyor artık. Yabancının gelmesinden de ümidi kesmiş.
    Sirketin satılma ihtimali olabilir söylentisi de var. Yatırım, temettü ve mevcut geri alımlarla borç yükünü artırdı. Şimdi daha da artıracağım diyor. Ilginç şeyler oluyor.

SM-J710FQ cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.

3.  Alıntı Originally Posted by doxa Yazıyı Oku
    Sirketin satılma ihtimali olabilir söylentisi de var. Yatırım, temettü ve mevcut geri alımlarla borç yükünü artırdı. Şimdi daha da artıracağım diyor. Ilginç şeyler oluyor.

Şirket geri alimlarina karşı değilim ancak enflasyon var diye o kadar borcun varken bu kadar parayı bu 16 fk dan alim yapmak ne kadar adil tartısılır, yüzde 5 marjla iş yap sonra hisseni al, kar marjı yüzde 15 olsa yüzde 60,70 de temettü dagıtsa zaten piyasa senin kagıdını almak icin beklerdi, ama finansal fiyasalarda gücünüz de varsa kazanması daha kolay, bu yola bence izin verilmemeli.

4.  Alıntı Originally Posted by coletta Yazıyı Oku
    Şirket geri alimlarina karşı değilim ancak enflasyon var diye o kadar borcun varken bu kadar parayı bu 16 fk dan alim yapmak ne kadar adil tartısılır, yüzde 5 marjla iş yap sonra hisseni al, kar marjı yüzde 15 olsa yüzde 60,70 de temettü dagıtsa zaten piyasa senin kagıdını almak icin beklerdi, ama finansal fiyasalarda gücünüz de varsa kazanması daha kolay, bu yola bence izin verilmemeli.

Adaletsizlik nerde anlayamadım. Adam geri alim programını çok önce açıkladı ve her gün alim yaparak duyurdu. Olay herkesin gözü önünde oldu. Hisseyi 30 dan 70 e çekti. Yeterli görmedim devam edeceğim diyor. Daha önce hakim ortağı yanlız bırakan piyasa bu sefer tecrübeli bir şekilde olaya atladı. Belki bu sefer hakim ortağın yapmaya çalıştığını piyasa yapacak geri alıma da gerek kalmayacak.

Buradan bir bayrak ya da daralan üçgen formasyonu çıkar mı

6. canı sağolsun istediğini yapabilir, nazlanabilir veya yürüyebilir veya sessiz ve derinden ilerleyebilir.
    portföyümüzde önemli bir elemandır kendisi
    Piyasa fiyatından çok mali performansı ve temettü dağıtım oranıyla ilgiliyim

Alıntı Originally Posted by doxa Yazıyı Oku
    canı sağolsun istediğini yapabilir, nazlanabilir veya yürüyebilir veya sessiz ve derinden ilerleyebilir.
    portföyümüzde önemli bir elemandır kendisi
    Piyasa fiyatından çok mali performansı ve temettü dağıtım oranıyla ilgiliyim
    Dostum sende mi lot hedefine ulaştın Fiyatına bakmıyorum diyorsun.

Ben hala topluyorum. Yarın şöyle biraz düşsün 9,35 civarına yüklü bir alım yapayım. Hem de onay almış olur ve bayrağı tamamlamaya gider belki

8.  Alıntı Originally Posted by KaaN- Yazıyı Oku
    Dostum sende mi lot hedefine ulaştın Fiyatına bakmıyorum diyorsun.

Ben hala topluyorum. Yarın şöyle biraz düşsün 9,35 civarına yüklü bir alım yapayım. Hem de onay almış olur ve bayrağı tamamlamaya gider belki
    Bir lot hedefim yok, imkan bulursam adedi artırabilirim veya portföydeki diğer hisselerin değerlerine göre kısmen değiştirmeler yapabilirim. Bana göre 15 TL altı hisse fiyatı gelecek karlara gire ucuzdur. Yanlız bir şerh düşelim. Yeni ihracat modeli beni biraz tedirgin ediyor. Çeyreklik sonuçları izlemeye devam edeceğim. Favok marjinda ciddi bir azalma görürsem yatirimi gözden gecirim.

Sayfa 811/884 İlkİlk ... 311711761801809810811812813821861 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •