Sayfa 811/2404 İlkİlk ... 31171176180180981081181281382186191113111811 ... SonSon
Arama sonucu : 19227 madde; 6,481 - 6,488 arası.

Konu: Finans ve Muhabbet Mekanı

1.  Alıntı Originally Posted by sinterklass Yazıyı Oku
    Henüz bir şey edemedik hocam pazartesiye bir umut
    haftaya fazla gıpraşmadan 1 adet long 1 adet short yapıp yatan 5000 point yazar ..

gıpraşanlar 10 yapar .. terse kalırsa avucunu yalar
    Yatırım tavsiyesi değildir...
    https://www.youtube.com/watch?v=pBGfUybFnAs

2.  Alıntı Originally Posted by sinterklass Yazıyı Oku
    Henüz bir şey edemedik hocam pazartesiye bir umut
    siz boş durmamışınızdır her yöne 3 bin sms almışsınızdır
    bilmeden yazma düşünmeden konuşma.......

3. yön çetrevelli duruyor bence satan bida malı yerine koyamıyor bi bnm banga harici onunda vardır bi planı diom emme du baham sıkıntı yok düşe kalka çıktık biz bu yokuşu sırası gelen düşecek diğerleride çıkacak acep diğerleri hangileri die bakıp dururum

4.  Alıntı Originally Posted by mojetbit34 Yazıyı Oku
    yön çetrevelli duruyor bence satan bida malı yerine koyamıyor bi bnm banga harici onunda vardır bi planı diom emme du baham sıkıntı yok düşe kalka çıktık biz bu yokuşu sırası gelen düşecek diğerleride çıkacak acep diğerleri hangileri die bakıp dururum
    hocam senin endeksle işin yok gibi ...hiselerin palasını sıkıştırıyon anlaşıldı

pztsi izle

aselsan
    sahol geri çekilme ile başlayıp 11.30 geçilemez ise salı rock'n roll yapar ... dümdük çıkarsa verdiğim seviyeyi dikkate al ..oradan dönüp 10.80 ve yukarı yapar..
    thy

bunlar pztsinin heyecanlı delikanlıları bence köşende dursun

5. bu arada sahol sıkıntılı satış mevzusuna .... kapsam dışı yapabilirsin .... satarlarsa 10.55 altını görmez yinede bence... hadi 2-3 kademe de benim için gevşesin.... sonraa dümdük yukarıı... hesaplar bunu söylüyor...

6.  Alıntı Originally Posted by Rock'n Roll Yazıyı Oku
    hocam senin endeksle işin yok gibi ...hiselerini palasını sıkıştırıyon anlaşıldı

pztsi izle

aselsan
    sahol geri çekilme ile başlayıp 11.30 geçilemez ise salı rock'n roll yapar ... dümdük çıkarsa verdiğim seviyeyi dikkate al ..oradan dönüp 10.80 ve yukarı yapar..
    thy

bunlar pztsinin heyecanlı delikanlıları bence köşende dursun
    thy den çıktım valla mert abi biliyo ama gözüm onda hala ykbnk almıştım ek olarak onu yemek parasına satmıştım bagfs gömmüştüm duruyo onunla tekrar ykbnk thy değişim yapabilirim izlemem lazım netim yoktu .sahol u baktım ama döner bu mal diim sana hemide 11.30 da çizer geçer izleyelim bakalım fikirler önemli bn ttuturdum sen tutturdunu yok bu işin gelişmeye devam üstad şimdi ağalar ne der bilmiom

7.  Alıntı Originally Posted by mojetbit34 Yazıyı Oku
    thy den çıktım valla mert abi biliyo ama gözüm onda hala ykbnk almıştım ek olarak onu yemek parasına satmıştım bagfs gömmüştüm duruyo onunla tekrar ykbnk thy değişim yapabilirim izlemem lazım netim yoktu .sahol u baktım ama döner bu mal diim sana hemide 11.30 da çizer geçer izleyelim bakalım fikirler önemli bn ttuturdum sen tutturdunu yok bu işin gelişmeye devam üstad şimdi ağalar ne der bilmiom
    önünde 1 gün daha var ....şunları bir incele bakalım ... tavsiye değil sadece hesaplarım .... dikkatini çekecek bir şey çıkar belki

mesela thy .... 8.86 - 8.96 ..pztesi bunların üzerine kendini atma ihtimali yüksek ..haa endeks gevşeyerek başlarsa cumanın dibine gelir ...oradan döner ..olasılık %75 ... sonraki hedefi 8.86 ... kırdımı ok sorun yok ..yollanır 9 lara ...8.86 üzeri kapanış salı gününe iş yaptırır düşüncesindeyim... dediğim gigi sadece hesap.. yanılabilirim ...takip et diye yazıyorum .....

8.  Alıntı Originally Posted by Rock'n Roll Yazıyı Oku
    önünde 1 gün daha var ....şunları bir incele bakalım ... tavsiye değil sadece hesaplarım .... dikkatini çekecek bir şey çıkar belki

mesela thy .... 8.86 - 8.96 ..pztesi bunların üzerine kendini atma ihtimali yüksek ..haa endeks gevşeyerek başlarsa cumanın dibine gelir ...oradan döner ..olasılık %75 ... sonraki hedefi 8.86 ... kırdımı ok sorun yok ..yollanır 9 lara ...8.86 üzeri kapanış salı gününe iş yaptırır düşüncesindeyim... dediğim gigi sadece hesap.. yanılabilirim ...takip et diye yazıyorum .....
    aynen üstad borsa iner çıkar ben inandıklarımda gıpraşmıyorum tradelikleri kovalıyorum sahol a takılmadım hiç bi takip edim tşk

Sayfa 811/2404 İlkİlk ... 31171176180180981081181281382186191113111811 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •