Sayfa 811/1001 İlkİlk ... 311711761801809810811812813821861911 ... SonSon
Arama sonucu : 8001 madde; 6,481 - 6,488 arası.

Konu: Viop - XXIX

1. Benim viopda faydalı olduğunu düşündüğüm ve kullanmaya çalıştığım strateji temel olarak biyolojideki ortak yaşam türlerinden kommensalizm stili.
    Örnek : köpek balığına tutunarak onunla taşınan küçük bir balık , köpek balığına herhangi bir zarar vermeden yaşamını sürdürür. Köpek balığının parçalayarak yediği besinlerden dökülen kırıntılarla beslenir.

Trendde 10 kazanıp. Testere piyasada köpek balığına yem olarak 7 kaybedip overall 3e şükretmek en mantıklısı heralde. O yüzden tahmin etmekten ziyade büyük balık nereye giderse o haklıdır demek lazım. Kanın kokusunu o bizden iyi alır.
    Testerede de bunun diyetini ödemek şartıyla.

YTD

CiciBebe Guest
     Alıntı Originally Posted by kadirz_m Yazıyı Oku
    bitcoin ile bisti bir mi tutuyorsunuz.. garip bir bakış açısı.. bence bitcoin ve blockchain konusunda biraz daha araştırma yapsanız onun 40.000 dolar değil daha nerelere gidebileceğini de hesaplamanız gerekir. bu çok uzun bir konu, burada yazmayla bitmez.
    Al işte.. çöpe hesap yapmıyoruz abi.. hayal.. ne araştırması yahu.. bu kafa benden değil..

CiciBebe Guest
    Bitcoin 40,000 $ oww nereelere gidebilir..

Adam 10 milyar dolara tesis kurmuş 2 Milyar dolar pahalı devam abi bana ne yav..

4.  Alıntı Originally Posted by CiciBebe Yazıyı Oku
    Al işte.. çöpe hesap yapmıyoruz abi.. hayal.. ne araştırması yahu.. bu kafa benden değil..
    en basit hali ile şöyle izah edeyim, o çöp dediğiniz varlık tüm dünya tarafından kabulleniliyor, belli bir limiti var, başta avrupa abd gibi dünyanın başta gelen ülkelerinde atm'leri var, alışverişlerde ödeme sisteminde kullanılıyor, bazı ülkelerde şirketler çalışanları için bitcoin ile maaş ödemesi dahi yapıyor..

dediğin gibi ben senin kafada değilim, olmak da istemem..

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    7,939
    para isine yatirim yapmak ? hangi hukuki dayanak ile yapilmis mesela bu yatirim.
     Alıntı Originally Posted by kadirz_m Yazıyı Oku
    bitcoin ile bisti bir mi tutuyorsunuz.. garip bir bakış açısı.. bence bitcoin ve blockchain konusunda biraz daha araştırma yapsanız onun 40.000 dolar değil daha nerelere gidebileceğini de hesaplamanız gerekir. bu çok uzun bir konu, burada yazmayla bitmez.

CiciBebe Guest
    Bitcoin çöp benim için gidip cort aciyormuyum yoo. Niye gidip cort açayım bana ne. Shortta batanin sorunu gidip cortlamasi. Kendisini akıllı sanması. Tanrının kendisini balonu patlatacak kılıcı sanması. Devam dayı..

endeks yükseldikçe herkes kazanmaya başlar, kazandıkça da çok iyi olduğunu düşünür ve tabiki yeni yatırımcılar koşarak borsaya gelir heleki öncelerden kendilerini kaf dağında gören üstad olarak çok konuşmaya başlar yılların tecrübelerini beğenmemeye onları eleştirmeye dahi dönemler vardır ki böyle durumlarda şahsımın kaybolup vib'lere yol gereken dönemlerdir...

8.  Alıntı Originally Posted by hayek Yazıyı Oku
    para isine yatirim yapmak ? hangi hukuki dayanak ile yapilmis mesela bu yatirim.
    hocam burada herkese bir şey izah etmek durumunda değiliz, merkeziyetçi olmadığını cümle alem biliyor.. isteyen bunu kabullenir istemeyen kabullenmez. kimlerin ya da nelerin buralara yatırım yaptığını görmek için google'dan gerekli aramaları yapabilirsiniz.

Sayfa 811/1001 İlkİlk ... 311711761801809810811812813821861911 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •