Sayfa 811/1002 İlkİlk ... 311711761801809810811812813821861911 ... SonSon
Arama sonucu : 8014 madde; 6,481 - 6,488 arası.

Konu: Viop XXXVIII

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    ankara
    Gönderi
    3,047
    Ak partili(cikler) işler b...a sarmadan yeni Türkiye falan filan diye coşuyorlardı... şimdi dönüşmüşler eskiden de boyle b...a sarmıştı ne farketti diyip duruyorlar...

Sıç.....lar sıvama zamanı gelmiş...
    biliyorsunuz ya işte yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir falan...filan...

2.  Alıntı Originally Posted by katırcı_bedri Yazıyı Oku
    Değişen bir şeyler var..O zaman arpalık olarak kullanılsa da bir sürü kuruluş vardı..hepsi satıldı..bankalar boşaltıldı diye yaygara yapanlar şimdi ülkenin her şeyi boşaltıldı üstüne dolar garantili borçlandık..bir daha tek parti istikrar masalları anlatmasınlar..sadece hortumda,fakirlikte ve yandaş zengin yaratma da istikrarı yakaladılar..
    Bu forumda sürekli iktidara verilir veriştirilir, ben verip veriştirmiyorum diye iktidarı savunan biri konumuna geliyorum ve tüm oklar üstüme geliyor.
    Oysa ki siyasi hiç bir bağım yok, kimseden nemalanmıyorum, keşke yandaş olsaydım enazından zengin olurdum
    Hamdım Piştim Yandım

3. nein davut.
    Her şeyi devletten beklemek olmaz. arabayı sattım. ev-iş 38 km kışın zor oluyor ama yürünüyor
    evde kombi açmıyorum ısınma işini halay çekerek çözdüm. kışlık patates soğanı alamadım onu da çözersem jul sezar gibi gezerim.

4. İktidar değişince ilk iş dolar garantili ihaleler iptal dış dünya ve finans piyasalarıyla ilişkiler. 2 yılda o eksi kasa artıya geçer zor şeyler değil Türkiye büyük ülke bu tip krizleri çok atlattık
     Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Dolar yükselmeye devam ederse zamlar gelir demiştim. Daha önce
    Vatandaş paso dolar alıyor, yılanoğlunun ateşini körüklüyor, zaten dış minnaklar yılanoğlunu üzerimize saldı, tıssssır tıssssır tısssslıyo
    üstüne birde kasada eksi rezerv olunca hazine tam takır kuru bakır, yabcak pekte bişii yok.seçim olunca nolucak, hazinenin kasaları mı dolucak, eksi rezerv artıya mı geçicek, gökten altın mı yağıcak.
    Hergün zama alışın derim
    elden bişii gelmez.
    STK-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5.  Alıntı Originally Posted by sahingonul Yazıyı Oku
    nein davut.
    Her şeyi devletten beklemek olmaz. arabayı sattım. ev-iş 38 km kışın zor oluyor ama yürünüyor
    evde kombi açmıyorum ısınma işini halay çekerek çözdüm. kışlık patates soğanı alamadım onu da çözersem jul sezar gibi gezerim.
    Benim yan komşu da yandaşgillerden
    bugün altına 2022 model gıcır gıcır cillop gibi yeni araba almış, patates soğan işini napacan diye sordum, güneş balçıkla sıvanmaz dedi, karşı binaya manav dükanı açacakmış, ısınma işi nolucak diye sormaktan çekindim. Para fışkırıyeah
    Hamdım Piştim Yandım

6. https://twitter.com/ilhangunes58/sta...gV5DUBmRw&s=08

M2101K9AG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

hep 50 tl alıyom diyenlerin son hali.

50 ye anca hortumu koklarsınız

https://twitter.com/SeyitTosun83/sta...07066414895105

az bile.

donunuzu hergün 0,94 milim indirseler

donunun gittiğini anlamazsın tabi.

ak zeka bunda çok başarılıı

Sayfa 811/1002 İlkİlk ... 311711761801809810811812813821861911 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız