Sayfa 810/1002 İlkİlk ... 310710760800808809810811812820860910 ... SonSon
Arama sonucu : 8014 madde; 6,473 - 6,480 arası.

Konu: Viop XXXVIII

1. trafik sorununu çözmeye az kaldı. kim fakir kim zengin belli olsun ya hu. hem eskiden deveye binerlermiş. deve longlayın

2. Dolar yükselmeye devam ederse zamlar gelir demiştim. Daha önce
    Vatandaş paso dolar alıyor, yılanoğlunun ateşini körüklüyor, zaten dış minnaklar yılanoğlunu üzerimize saldı, tıssssır tıssssır tısssslıyo
    üstüne birde kasada eksi rezerv olunca hazine tam takır kuru bakır, yabcak pekte bişii yok.seçim olunca nolucak, hazinenin kasaları mı dolucak, eksi rezerv artıya mı geçicek, gökten altın mı yağıcak.
    Hergün zama alışın derim
    elden bişii gelmez.
    Hamdım Piştim Yandım

Alıntı Originally Posted by katırcı_bedri Yazıyı Oku
    7 yıl sonra bu sonbahar araba aldık..benzin patladı gitti..suyla çalışan araba yapsalar suya zam yaparlar..erken seçim mi ne olacaksa olsun defolup gitsinler..yetti be gençliğimizi yediler..
    Trafik sorununu çözdü sonunda A.K.Partisi.
    Yaparsa A.K.Partisi yapar

Alıntı Originally Posted by shorts Yazıyı Oku
    cuma akşamı ve istanbul'da trafik neredeyse sıfır!! omicrondan mı pahalılıktan mı bilmiyorum ama böyle bir şey görülmemiştir daha önce kapanmalar ve nüfus sayımı dışında.. en azından ben görmedim bu yaşıma kadar.

4. Bir nevi tahsilat desek belki bizleri farklı düşünmeye/değişmeye yönlendirir

Sağlıkla …
     Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Dolar yükselmeye devam ederse zamlar gelir demiştim. Daha önce
    Vatandaş paso dolar alıyor, yılanoğlunun ateşini körüklüyor, zaten dış minnaklar yılanoğlunu üzerimize saldı, tıssssır tıssssır tısssslıyo
    üstüne birde kasada eksi rezerv olunca hazine tam takır kuru bakır, yabcak pekte bişii yok.seçim olunca nolucak, hazinenin kasaları mı dolu ak, eksi rezerv artıya mı geçicek, gökten altın mı yağıcak.
    Hergün zama alışın derim
    elden bişii gelmez.

5. Boşverin bisttimiz yükseliyor, benzin parasını ordan çıkartırsınız
    Hamdım Piştim Yandım

6. hiç.
    60 hükümet eskittik on üç milyon sekizyüz doksan liraya getirdik. 1 tane daha gelsin.
    benim adım tomas. bunlar bana komaz

7. Hiç.
    Bak can abi ne demiş,
    jeopolitik olarak küfürsüz yaşanmayan yerde doğmuşuz. demiş.
    Niye demiş, işte bu zamlar yüzünden demiş.
    rahmetli Kemal sunalın bi filmi vardı,. zam zama da zam zam zam da zam zam
    Aradan 40 yıl geçti, değişen bişii yok

Zam zama da zam zam
    Hamdım Piştim Yandım

Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Hiç.
    Bak can abi ne demiş,
    jeopolitik olarak küfürsüz yaşanmayan yerde doğmuşuz. demiş.
    Niye demiş, işte bu zamlar yüzünden demiş.
    rahmetli Kemal sunalın bi filmi vardı,. zam zama da zam zam zam da zam zam
    Aradan 40 yıl geçti, değişen bişii yok

Zam zama da zam zam
    Değişen bir şeyler var..O zaman arpalık olarak kullanılsa da bir sürü kuruluş vardı..hepsi satıldı..bankalar boşaltıldı diye yaygara yapanlar şimdi ülkenin her şeyi boşaltıldı üstüne dolar garantili borçlandık..bir daha tek parti istikrar masalları anlatmasınlar..sadece hortumda,fakirlikte ve yandaş zengin yaratma da istikrarı yakaladılar..
    Ne içindeyim zamanın ne de büsbütün dışında; yekpare geniş bir anın,parçalanmaz akışında bir garip rüya rengiyle uyuşmuş gibi her şekil,rüzgarda uçan tüy bile benim kadar hafif değil..

Sayfa 810/1002 İlkİlk ... 310710760800808809810811812820860910 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •