trafik sorununu çözmeye az kaldı. kim fakir kim zengin belli olsun ya hu. hem eskiden deveye binerlermiş. deve longlayın
trafik sorununu çözmeye az kaldı. kim fakir kim zengin belli olsun ya hu. hem eskiden deveye binerlermiş. deve longlayın
Dolar yükselmeye devam ederse zamlar gelir demiştim. Daha önce
Vatandaş paso dolar alıyor, yılanoğlunun ateşini körüklüyor, zaten dış minnaklar yılanoğlunu üzerimize saldı, tıssssır tıssssır tısssslıyo
üstüne birde kasada eksi rezerv olunca hazine tam takır kuru bakır, yabcak pekte bişii yok.seçim olunca nolucak, hazinenin kasaları mı dolucak, eksi rezerv artıya mı geçicek, gökten altın mı yağıcak.
Hergün zama alışın derim
elden bişii gelmez.
Hamdım Piştim Yandım
Boşverin bisttimiz yükseliyor, benzin parasını ordan çıkartırsınız
Hamdım Piştim Yandım
hiç.
60 hükümet eskittik on üç milyon sekizyüz doksan liraya getirdik. 1 tane daha gelsin.
benim adım tomas. bunlar bana komaz![]()
Hiç.
Bak can abi ne demiş,
jeopolitik olarak küfürsüz yaşanmayan yerde doğmuşuz. demiş.
Niye demiş, işte bu zamlar yüzünden demiş.
rahmetli Kemal sunalın bi filmi vardı,. zam zama da zam zam zam da zam zam
Aradan 40 yıl geçti, değişen bişii yok
Zam zama da zam zam
Hamdım Piştim Yandım
Değişen bir şeyler var..O zaman arpalık olarak kullanılsa da bir sürü kuruluş vardı..hepsi satıldı..bankalar boşaltıldı diye yaygara yapanlar şimdi ülkenin her şeyi boşaltıldı üstüne dolar garantili borçlandık..bir daha tek parti istikrar masalları anlatmasınlar..sadece hortumda,fakirlikte ve yandaş zengin yaratma da istikrarı yakaladılar..
Ne içindeyim zamanın ne de büsbütün dışında; yekpare geniş bir anın,parçalanmaz akışında bir garip rüya rengiyle uyuşmuş gibi her şekil,rüzgarda uçan tüy bile benim kadar hafif değil..
Yer İmleri