esnaf şirketi olan LİNK kronttun piyasa değerini geçmek üzere.. F/S si 30 lara yakşaltı LİNK bilgisyarın.
bi diğer esnaf şirketi SMART yazılım kronttun piyasa değerini geçer yakında bu gidişle.
NOT: Yazdıklarım bilgi amaçlıdır..Yatırım tavsiyesi asla değildir. Herkes kendi kararını kendisi versin
Şu satten sonra ve bu şartlar altında;
sana F/S=30 dan aşağıya kemik uzun vadeli hisselerimi asla satmayı düşünmüyorum.
Ve benim bahsettiğim F/S anlık F/S değil , 2025 yılı F/S sine göre , prospektif F/S;=30.
Yani şu an zaten bana göre borsa mantığıyla , 2025 yılı geldi. dolar şu an 50 tl. Borsa istanbulda 25 bin puan şu anda. Sonuçta sadece 1 sene 3 ay kaldı 2025 yılına.Borsa mantığı diyorum çünkü borsalar her zaman geleceği satınb alır. Bazen 12 ay sonrasını , bazrn 2 sene sonrasını bazen de 5 sene sonrasının bile.
NOT: Yazdıklarım bilgi amaçlıdır..Yatırım tavsiyesi asla değildir. Herkes kendi kararını kendisi versin
kronttun , piyasa değeri 1 milyar 300 milyon tlye geriledi anlık .
MİATK+LİNK +PAPİL +SDTTR + SMART = Hepsini toplasak bile yıllık 2 milyon dolar bile etmiyor arge ve satış pazarlamaya harcanan para.
Ama bunların F/s leri 20 lerde , 30 larda.
Son düzenleme : lionnes1; 05-10-2023 saat: 15:45.
zaten e-turquality tek başına bile çok büyük bir teşvik ,( https://www.ticaret.gov.tr/data/62ab...ablo%20son.pdf )
bir de diğer başka teşvikler de olabilecek söz konusu ve de aynı sektör, aynı ülkede, aynı borsada işlem gören esnaf çöp yazılım şirketlerinin MİATK+LİNK +PAPİL +SDTTR + SMART = Hepsini toplasak bile yıllık 2 milyon dolar bile etmiyor arge ve satış pazarlamaya harcadakıları para olmasına rağmen F/S leri 20 lerde 30 larda. Ek olarak kronun brüt kar marjı bunlardan 2-3 kat fazla .
Şu satten sonra ve bu şartlar altında;
sana F/S=30 dan aşağıya kemik uzun vadeli hisselerimi asla satmayı düşünmüyorum.
Ve benim bahsettiğim F/S anlık F/S değil , 2025 yılı F/S sine göre , prospektif F/S;=30.
Yani şu an zaten bana göre borsa mantığıyla , 2025 yılı geldi. dolar şu an 50 tl. Borsa istanbulda 25 bin puan şu anda. Sonuçta sadece 1 sene 3 ay kaldı 2025 yılına.Borsa mantığı diyorum çünkü borsalar her zaman geleceği satınb alır. Bazen 12 ay sonrasını , bazrn 2 sene sonrasını bazen de 5 sene sonrasının bile.
Son düzenleme : lionnes1; 05-10-2023 saat: 18:36.
Yer İmleri