Sayfa 812/1002 İlkİlk ... 312712762802810811812813814822862912 ... SonSon
Arama sonucu : 8016 madde; 6,489 - 6,496 arası.

Konu: Yatırım Fonları X

1.  Alıntı Originally Posted by hayrani Yazıyı Oku
    HJB on gün öncesine kadar dolu dizgin gitt ama şu günlerde 2 gün valörlü ppf'ye dönüştü, hatta dönüşemedi desek daha doğru olur, o kadar dahi getirmiyor, stopajı da hediyesi. tutarsızlığı sevmiyorum, orta yolu bulamıyor. ya uçuyor, ya yerin dibine batıyor
    Haklısınız.yaptiklari çıkışin show amaçlı oldugunu biliyorum. Risk seviyesi 4 olan bir fonun getirisi 3 haftada %17 olabilir mi? Ilerki zamanlarda hjb ve rpd getirisini inceleyip 1 tanesi uzerinden karar verecegim . Cunku Fon stratejileri ve fon karsilastirma olcutleri aynı.RIK ayni sekilde show amacli (roadshow) çıkış yapti. Aslinda ise birebir KUB rakibi.TCD ve diger yabancı hisse fonlari ile araya girebilir. Onun icin suanda RIK in cikis yapabilecegini dusunmuyorum.

2. TCD fonunu bir yıldan fazla elinde tutup sonra satan birisi var mı? Stopaj kesildi mi? Hatırladığım kadarıyla izahnamesinde yapılan değişiklik ile elinde 1 yıldan fazla tutanlardan stopaj kesilmeyecekti. 3,5 yıldır elimde olan TCD fonlarından bir kısmını sattım, bugün stopaj kesilmiş olarak yattı.
    Yanlış bir bilgiye mi sahibim, yoksa stopajı sonradan iade mi ediyorlar?

3.  Alıntı Originally Posted by ayurdakok Yazıyı Oku
    Haklısınız.yaptiklari çıkışin show amaçlı oldugunu biliyorum. Risk seviyesi 4 olan bir fonun getirisi 3 haftada %17 olabilir mi? Ilerki zamanlarda hjb ve rpd getirisini inceleyip 1 tanesi uzerinden karar verecegim . Cunku Fon stratejileri ve fon karsilastirma olcutleri aynı.RIK ayni sekilde show amacli (roadshow) çıkış yapti. Aslinda ise birebir KUB rakibi.TCD ve diger yabancı hisse fonlari ile araya girebilir. Onun icin suanda RIK in cikis yapabilecegini dusunmuyorum.
    Şov amaçlı çıkış nasıl olur hocam piyasa belli yatırım yapılan finansallar belli kendi ceplerinden vermediler ya derseniz ki kazanmak için çaba gösterdiler sabah aldılar akşam sattılar buna tamamım.
    Uyuşmadı bir türlü dem'e "ben"de ki meşrep

4.  Alıntı Originally Posted by md1 Yazıyı Oku
    TCD fonunu bir yıldan fazla elinde tutup sonra satan birisi var mı? Stopaj kesildi mi? Hatırladığım kadarıyla izahnamesinde yapılan değişiklik ile elinde 1 yıldan fazla tutanlardan stopaj kesilmeyecekti. 3,5 yıldır elimde olan TCD fonlarından bir kısmını sattım, bugün stopaj kesilmiş olarak yattı.
    İzahname değişikliği sonrasında alım yapanlar için geçerli olabilir dediğiniz.
    Uyuşmadı bir türlü dem'e "ben"de ki meşrep

5.  Alıntı Originally Posted by Lemon Yazıyı Oku
    Şov amaçlı çıkış nasıl olur hocam piyasa belli yatırım yapılan finansallar belli kendi ceplerinden vermediler ya derseniz ki kazanmak için çaba gösterdiler sabah aldılar akşam sattılar buna tamamım.
    Yanlış tarif ettim Fon yatirimcisinin ilgisini cekebilmek adina yeni açılan bir fonun agresif çıkışı diyelim.

6.  Alıntı Originally Posted by md1 Yazıyı Oku
    TCD fonunu bir yıldan fazla elinde tutup sonra satan birisi var mı? Stopaj kesildi mi? Hatırladığım kadarıyla izahnamesinde yapılan değişiklik ile elinde 1 yıldan fazla tutanlardan stopaj kesilmeyecekti. 3,5 yıldır elimde olan TCD fonlarından bir kısmını sattım, bugün stopaj kesilmiş olarak yattı.
    %51 değişikliğine 29.04.2022 tarihinde spk izin vermiş.
    Değişiklik metni 23 05.2022 tarihli bildirimle kap'a gönderilmiş.

Değişiklik tarihinden sonra 1 yıl elinde tutandan stopaj kesilemez.Kesen yanlış yapmıştır.İadesi gerekir.

7.  Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    %51 değişikliğine 29.04.2022 tarihinde spk izin vermiş.
    Değişiklik metni 23 05.2022 tarihli bildirimle kap'a gönderilmiş.

Değişiklik tarihinden sonra 1 yıl elinde tutandan stopaj kesilemez.Kesen yanlış yapmıştır.İadesi gerekir.
    Cevap için teşekkürler sayın myfinans, desenize 15 gün ile stopaj ödemişim.

8. RIK ve HJB fonlarının yükselişleri Europower halka arzından kaynaklı.
    Hisse tavanı çözülünce bu iki fon gerçek kimliklerine bürünmüş oldular.

Sayfa 812/1002 İlkİlk ... 312712762802810811812813814822862912 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •