Sayfa 812/1003 İlkİlk ... 312712762802810811812813814822862912 ... SonSon
Arama sonucu : 8024 madde; 6,489 - 6,496 arası.

Konu: Viop LXIII

1. Ulan dedim acaba eczacının aklı başına mı geldi, yoksa kılıçdarın elemanı olmadığını bu sefer kanıtlayacak mı gerçekten

Derken maşallah dedik 3 gün yaşamadı. Muhalefet yine sonucu baştan belli bir oyunun içine çekiliyor.

Reyiz oyunu öyle bir kurdu ki, her yol kendisine çıkıyor. Başka yere çıkan yolları da silivriye postaladı

2. VakıfBank Para Piyasası Fonunda Hayal Kırıklığı Ve Zarar
    profile
    Emrullah
    27 Mart 10:40
    63
    VakıfBank para piyasası 6. fon getirisi kaç gündür yükseliş göstermediği gibi, bugün de düşüş yaşadı. Yatırım olarak gördüğümüz fon zarar yazmaya başladı. VakıfBank'a güveniyorduk, ancak onlar da hayal kırıklığına uğrattı. Paranın tamamını fondan çıkardım, birkaç güne de bankadan çıkaracağım inşalla...

çok şikayet var

3. Devlet tahvil fonları öyle büyük zarar yazdı ki. Şöyle açıklim. BES imde bulunan devlet katkısı fonuna ben birşey yapamıyorum. İçinde büyük oranda borsa ve devlet tahvili var tabikide. Pazartesi itibari ile buradaki 3-4 günlük kayıp yüzde10!! un üzerinde idi.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
     Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    VakıfBank Para Piyasası Fonunda Hayal Kırıklığı Ve Zarar
    profile
    Emrullah
    27 Mart 10:40
    63
    VakıfBank para piyasası 6. fon getirisi kaç gündür yükseliş göstermediği gibi, bugün de düşüş yaşadı. Yatırım olarak gördüğümüz fon zarar yazmaya başladı. VakıfBank'a güveniyorduk, ancak onlar da hayal kırıklığına uğrattı. Paranın tamamını fondan çıkardım, birkaç güne de bankadan çıkaracağım inşalla...

çok şikayet var
    Senden sonra ziraate de baktım;ZBJ - ZİRAAT PORTFÖY BAŞAK PARA PİYASASI (TL) FONU

ve TZL - ZİRAAT PORTFÖY PARA PİYASASI (TL) FONU

2 si de zarar yazmış.

https://www.tefas.gov.tr/FonAnaliz.aspx?FonKod=TZL

5.  Alıntı Originally Posted by Mathias Yazıyı Oku
    Devlet tahvil fonları öyle büyük zarar yazdı ki. Şöyle açıklim. BES imde bulunan devlet katkısı fonuna ben birşey yapamıyorum. İçinde büyük oranda borsa ve devlet tahvili var tabikide. Pazartesi itibari ile buradaki 3-4 günlük kayıp yüzde10!! un üzerinde idi.
    bizi mi ameliyat etti diyorsun sağlık olsun iyi yerlere harcasınlar yani günlük kazançlardan herkes öpülmüş yukarda şikayetlerden bir tanesi koydum bir sürü kişi yazmış

6.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    bayram tatili 9 güne çıktı ya onu fiyatlıyor
    ülkenin herşeyi algı olmuş artık bir makina saz heyeti ile neler yapıyor.
    teknik olarak dün kapattı yer saatlikte yükselen kanalın dibi dün stoplos olan veya bayrama nakite geçenler olduğundan bu dansözlük kendi pişir kendin ye borsasında normal onlarda piyasayı trade ediyor.Aynı zamanda gelecek olumlu olumsuz haberi 1-2 gün önceden biliyorlar bu net bugun 14.00 verilere kadar indir bindir vade sonu sonra normal oyuna döner bana göre
    sabah belirttiğim gibi oyun dönüyor yukardan açıp kendi günlük marj yaratıp dağıta dağıta aşağı çekiyor bu şekilde hacim yapılıyor.V.F bugun ince ince belli tahtalarda çıkışta , bugun bıyıklı hsbc ve bir kurum daha var 14.00 konumuna göre paylaşırım bunların son hareketlerine bakıcam .

7.  Alıntı Originally Posted by berkimcans Yazıyı Oku
    PPF nasıl zarar yazar bende anlamadım!
    Az kar yazdı deseniz kabul!
    Birde enflasyon hesaplamasına göre zarar yazdı denirse ona da kabul!
    Aslında bankacılar bile tam bilmiyormuş Bulut un dediğinden anladığıma göre.
    Ppf ler sanıldığı gibi tahvil almaz.(2-5-10 yıllık)
    Aldıkları bono ve tlref tahvilidir.

Portföy ünün %10 u bono olan bir ppf de , aldıkları bononun cari fiyatı günlük %1.1 düşerse getirileri o gün sıfır olur. Fazla düşerse de getirileri negatif olur..

8. Sabah çoşkuda 2 kurumun banka hedef güncellemesini yazdım..
    Bunlar evet spekülasyon yapar ama aşağı hedefleri verdikleri günler genelde aşağı gider bankalar...
    Sonrasına bakacağız

Sayfa 812/1003 İlkİlk ... 312712762802810811812813814822862912 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •