Sayfa 812/851 İlkİlk ... 312712762802810811812813814822 ... SonSon
Arama sonucu : 6808 madde; 6,489 - 6,496 arası.

Konu: Viop LXV

Duhul
    Aug 2020
    İkamet
    İSTANBUL-- BEYKOZLUYUZ
    Gönderi
    895
    Birazdan gelir Kızılderilinin haberleşme aracı..

2.  Alıntı Originally Posted by Dedektifjjdj Yazıyı Oku
    Birazdan gelir Kızılderilinin haberleşme aracı..
    Bist kırmızıyı yaksın hemen çağıracam Karaduman dayumu, 9binde mallanduramaduk bağri 10binde mallanduralım
    Hamdım Piştim Yandım

3. Sn. Güneysu, hakaret içerikli yazdın diye ceza yazmış..halbuki sürekli seviye düşüklüğüne neden olan vardı..onu görmüyor Sn. Güneysu..
    bu durumu protesto ediyorum ve buraya yazmıyacam artık..
    nedeni Sn. Güneysudur..hakaret durumu olana kadar beklediği için..isterse silsin komple ismimi memnun olurum teşekkür ederim..
    hiçbir tepe dip çalışması yapabilemez..

4.  Alıntı Originally Posted by KARADUMAN Yazıyı Oku
    Sn. Güneysu, hakaret içerikli yazdın diye ceza yazmış..halbuki sürekli seviye düşüklüğüne neden olan vardı..onu görmüyor Sn. Güneysu..
    nedeni Sn. Güneysudur..
    endekis şahlanıyı gel bırak şu nazı.

5.  Alıntı Originally Posted by Calibra Yazıyı Oku
    endekis şahlanıyı gel bırak şu nazı.
    Küstürmüşler dayumu, yönetim istifa
    Hamdım Piştim Yandım

6. Tınnnnnn

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

7.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Bist kırmızıyı yaksın hemen çağıracam Karaduman dayumu, 9binde mallanduramaduk bağri 10binde mallanduralım
    Oğlumun niye durup dururken kedi köpek çağırıyon. Ne güzel kapının önünde bekliyoruz. Şimdi havlar hırlar korkarız

8.  Alıntı Originally Posted by KARADUMAN Yazıyı Oku
    Sn. Güneysu, hakaret içerikli yazdın diye ceza yazmış..halbuki sürekli seviye düşüklüğüne neden olan vardı..onu görmüyor Sn. Güneysu..
    nedeni Sn. Güneysudur..hakaret durumu olana kadar beklediği için..isterse silsin komple ismimi memnun olurum teşekkür ederim..
    https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=448

Nöbet mi bekleyecek burada kim kime ne yazıyor diye bak linkte kurallar açık ve net.

Kural 4. Başka bir forum katılımcısını yada üçüncü bir şahsı küçültücü veya hakaret edici yazılar da kabul edilmeyecektir. Her türlü hakaret, aşağılama ve tehdit hiç bir şekilde tolere edilmemektedir ve forumda barındırılmamaktadır.

Sana tavsiye hani grafik bakıyorsun ya bu işlerde iyisin 5 gün falan o grafikleri iyi takip et ; gel buraya özeleştirini yap.
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

Sayfa 812/851 İlkİlk ... 312712762802810811812813814822 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •