Yapılsal sorunları, parasal çözümlerle çözemeyiz.
Bir şeylerin değişmesi gerekiyor.
Mesela geçen haber vardı.
Ankara belediyesi sözleşmeli üretim yaptırmış. Çiftçinin ürün fiyatı yükselmiş. Bu iyi bir şey değil ki ? Önemli olan verimin artması değil mi ?
Benzer şekilde izmir belediyeside parayı çiceğe gömüyor. Mevsimlik çiçek için para harcamaya değer mi ?
Veya ilçe belediyesi toprağı işliyor. Belediye personeli gideri ile veya taşeronla toprak işlemek ne kadar rasyonel.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
O egeli ben değilim
Önceki hafta 219 milyar dolar ile rekor kıran yurt içi yerleşiklerin döviz mevduat hesapları 14 Ağustos’ta biten işlem haftasında 1,85 milyar dolar azalarak 217,66 milyar dolara geriledi.
14 Ağustos işlem haftasında yabancı yatırımcı net 695 milyon dolarlık menkul kıymet sattı.
Merkezin brüt döviz rezervleri 14 Ağustos işlem haftasında 1 milyar 200 milyon dolar düşerek 45,4 milyar dolara geriledi. Aynı haftada toplam rezervler, 3 milyar 630 milyon dolar azalışla 88,19 milyon dolara geriledi.
Arkadaşlar fazla acıldınız boğulacaksınız, ben size müjdeyi söyleyeyim Trabzondaki Ayasofya camisi ibadete açılacakmış.![]()
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
İnsanlar muhtemelen çekip kasaya yastık altına götürmüşler
bir halt olacağı yok.
Ulen 2 gun de, ne petrol bulunur ne de gaz, Ak koyunlara gaz veriyor...
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Bir sürü jeolojik sismik zart zurt araştırması yapılır, haaa... burada gaz veya petrol çıkabilir denir, ondan sonra sondaj yapılır...
Her sondajdan da, gaz veya petrol çıkmaz...
Boş laflar bunlar...
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
En son büyük müjdesi Kanal Istanbuldu, oradan ders alın.
Saçma sapan bir müjde bekleyin, IBAN no'sunu hatırlayın.![]()
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Yer İmleri