Originally Posted by
gmt®
saatlik al verdiğinde zaten dipten epey cekmis oluyor yukari..göstergelerin cani cehenneme boyle borsada..cuma vur asagiya p.tesi cepten Garan tavsani cikar..hangi gosterge bunu bilebilir..paranin gostergesi kalmadi sadece yalanı dolanı var..neyse kimsenin analizine laf etmem,isteyen inanabilir uygulayabilir..ben senelerdir bi boq faydasini gormedim o nedenle..
ben de sayın gmt gibi düşünüyorum ... indikatörler sadece bir trend başlangıcı sinyali veriyor, sonrasında devam edip etmeyeceği Allaha kalmış... haber takibi bile çok tehlikeli çünkü habere göre hareket de olmuyor, haber geliyor mesela böyle oldu düştü diyorlar, yükselirse piyasa zaten bunu satın almıştı artık bu baskı kalktı diyorlar , yine de bir işleme girerken stopları, kar marjlarını belirlerken bir indikatöre göre hareket etmek önemli bence bunu sadece şu seviyeye gelirse pozisyonu açarım veya kapatırım diyebilmek için bir gösterge olarak, bir dayanak olarak görmek lazım .. güzel bir trend denk gelirse onu yakalamak için kullanmak lazım ... bu amaçla gerçekten çok güzel indikatörler de var ...ama kesinlikle ne indikatörler ne formasyonlar ne mum paternleri , ne haber takibi... hiç birinin önemi yok ... adamlar alıyor veya satıyor sadece bu var... ben eminim ki dünyada nükleer savaş çıksa bile bunlar isterse kağıtları tavan tavan götürür en iyi günlerde bile isterlerse aylarca süründürür... hele sahipli kağıtlarda ki bizim borsa böyle zaten
Son düzenleme : HATAKE; 26-04-2022 saat: 11:28.
yazdıklarım tamamen kişisel yorumlarım olup hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi değildir ... sizi mutlu edecek ninja yolunu kendiniz çizmeniz dileğiyle...
Yer İmleri