Originally Posted by denizkiraz42 1 AY BOYUNCA TOPLADILAR BE HOCAM REALİZASYON YAPMAK HAKLARI. (BİLİYORUM YABANCININ ALIŞLARINA KAPTIRINCA SATIŞLARINI KABULLENMEK ZOR GELİYOR. İNSAN SORGULUYOR..) eğer topladıkları malı,kuş,kozaa gibi satmaya kalkarlarsa en büyük korku o
Bu arada DXY yukarı koptu, doları da yukarı aldı... yarın 5.30 üstünü zorlayacak gibi...
Denizkiraz yükselen hisseyi ilk direnci kıramayınca düşer diye mi yorumlamalıyız ikinci deneme hakkı yok mu
Originally Posted by zinedrimed deniz hocam emeklerinize sağlık.. 5.82 hep önemli dediniz , peki yarın 5.85 kapatsa? Tekrar 5.82 savunması mı olacak? olur diyebilirdim de hacim epey var bugün hocam. 5,82 şimdi direnç olarak çalışmalı normalde
Originally Posted by karakartal77 Deniz hocam TAV' a ne dersiniz. Teşekkürler. SM-A320F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi. TAVHL 27,80 İ KIRMAZSA 30 DENEYEBİLİR. birde günülkte ise 31 i kırması çok ama çok zor
Originally Posted by denizkiraz42 olur diyebilirdim de hacim epey var bugün hocam. 5,82 şimdi direnç olarak çalışmalı normalde Teşekkürler... yarını görelim umarım atarız üstüne... iyi geceler..
Originally Posted by matias denizkiraz yükselen hisseyi ilk direnci kıramayınca düşer diye mi yorumlamalıyız ikinci deneme hakkı yok mu güç toplamak için aşağı iner hocam sonra yeterli gücü toplarsa tekrar dener
Originally Posted by karakartal77 Deniz hocam TAV' a ne dersiniz. Teşekkürler. SM-A320F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi. EN GÜZEL GRAFİĞİ BU BU HİSSEDE. TREND TEPESİNDE MAALESEF
Forum Rules
Yer İmleri