Sayfa 814/1006 İlkİlk ... 314714764804812813814815816824864914 ... SonSon
Arama sonucu : 8047 madde; 6,505 - 6,512 arası.

Konu: Viop LVIII

Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Buna %100 katılıyorum şimşek ve ekibi akp ile b irlikte emeklileri perişan ettiler. İnsanların emeklilik isteklerini kırdılar. Vicdanen ve ahleken çöküştür o 12.000 tl ler. Sistemi tamamen çökerttiler
    Maaş dağılımındaki adaleetsizliği zirveye çıkardılar
    Bu partinin adında adalet var ruhunda adaletsizlik
    abi iyi güzel diyorsun da akp böyle yaparsa ilerde kötü olur dediğimizde bizlere terörist diyorlardı.

bir kere de emekli hakkı savunurken terörist olamam. kotam doldu. çoktan elendim ben

ayrıca hükümet kurulalı 6 ay oldu dövizi dizginleyecek 1 tane bile reform yapılmadı. bu günler, iyi günler.

2. Durun daha yahu mr lightining başlamadı bile. İnim inim inletecek. Umugumuzu sıkacak.

3.  Alıntı Originally Posted by EREGLTUPRS Yazıyı Oku
    Geçen Temmuz ayında çalışan memurlara verilen 8000 TL seyyanen zam, enflasyon da arttığı için en az 10.000-12.000 TL olarak tüm emeklilere de verilmelidir...

Kul hakkı yemek ve adaletsizlik yapmak en büyük günahtır haramdır İslam'da...
    Ve bunu yapıyorlar emeklilere...

CPH1941 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Emekliler benim gözümde ikiye ayrılır. 10000 TL emekli maaşını hak edenler ve hak etmeyenler. 2000 gün prim ödeyen de 10000 TL alıyor, 8000 gün prim ödeyende 10000 TL alıyor. Kök maaşı 3000 TL olanlar önce 7500 TL'ye yükseltildi, şimdi de 10000 TL alıyorlar ama bakarsan en çok onlar ağlıyor. Adil olan açık ve net ortada ki herkes ödediği prim gününe göre maaş almalı. Devlet gençliğinde gezip tozup kaçak çalışıp yaşlananlara bakmak zorunda değildir.

4. adalet var ruhunda adaletsizlik RESİM' le anlatalım ..

Sorgulayabildiğinizde her şey bu günden daha güzel olacak ama yapılır mı?

5.  Alıntı Originally Posted by rosense Yazıyı Oku
    adalet var ruhunda adaletsizlik RESİM' le anlatalım ..

Sorgulayabildiğinizde her şey bu günden daha güzel olacak ama yapılır mı?
    Şimdi sağdakilere laf etsek, önce bu soldaki onları savunacak..

Ne yazık ki...
    Herkes seçimleri doğrultusunda yaşıyor....

6.  Alıntı Originally Posted by EREGLTUPRS Yazıyı Oku
    Geçen Temmuz ayında çalışan memurlara verilen 8000 TL seyyanen zam, enflasyon da arttığı için en az 10.000-12.000 TL olarak tüm emeklilere de verilmelidir...

Kul hakkı yemek ve adaletsizlik yapmak en büyük günahtır haramdır İslam'da...
    Ve bunu yapıyorlar emeklilere...

CPH1941 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Seçim öncesi yüksek ihtimal birşeyler verecektir. Keza insanlar sinirli...
    Erdoğan Pragmatist bir lider...
    Seçimi nasıl kazanacağını da iyi bilir..
    Ama bu rakamların olacağına ihtimal vermem. Ya daha cüzi bir seyyanen zam yada güçlü bir bayram ikramiyesi verir

7.  Alıntı Originally Posted by emregunes Yazıyı Oku
    Şimdi sağdakilere laf etsek, önce bu soldaki onları savunacak..

Ne yazık ki...
    Herkes seçimleri doğrultusunda yaşıyor....
    Birilerinin tercihi diğerlerinin kaderini yaşantısını etkiliyor. Eğitim olmadan insanları doğru yönetecek adam sevemezsiniz. O kadar geri zekalı var ki. Çoğunun ağzına kaşığı sokması imkansız.

8.  Alıntı Originally Posted by Achiles Yazıyı Oku
    Valla bilemeyeceğim, Hazar Türkü bir forumdaşımız vardı, Hulkla cebelleşen, çoktandır ortalarda yok, en son ZOREN tahvili alsanız ya dediydi, belki o bilebilir. (-di.)
    Bu kişiyi tanımıyorum,Zoren tahvil bileşik faiz oranı %69 a kadar yükselmişti.
    Zorlu holding de sanırım kefili,%69 güncel de iyi bir getiri.

YTD

Sayfa 814/1006 İlkİlk ... 314714764804812813814815816824864914 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •