Sayfa 815/1024 İlkİlk ... 315715765805813814815816817825865915 ... SonSon
Arama sonucu : 8185 madde; 6,513 - 6,520 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    Aslında nadir bulunabilen reel getiriyi sundukları için olabilir. Zira verdikleri 0.5 ekstra puan tam da reel getiriye tekabül ediyor. eğer enflasyon %2 olsaydı kimse %12 ile %12.5 arasındaki farka takılmazdı. Ancak enflasyon %12 olunca o verilen (%12.5) 0.5 ek puan aslında size sunulan bir getiri oluyor. Diğerleri negatif reel faiz vermiş oluyorlar. Yani pratik anlamda diğer bankalara vade başında verdiğinizden vade sonunda daha azını alıyorsunuz. Konunun psikolojik altyapısı bu bence.
    Kendimi ifade edemedim syn rxpu; aynı oranı vereceklerse neden küçük bankayı tercih edeyim.

LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2.  Alıntı Originally Posted by Byccx Yazıyı Oku
    Kendimi ifade edemedim syn rxpu; aynı oranı vereceklerse neden küçük bankayı tercih edeyim.

Evet, yanlış anlamışım, işte o yüzden bankalar anlaşamaz. Baskıyla da olsa anlaşamaz.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

3.  Alıntı Originally Posted by Byccx Yazıyı Oku

yıldız futbolcular aynı parayı avrupada alacak takım bulsa çine gidermi?? Yada 5 dil bilen mühendis aynı parayı evine yakın şirkette alsa gurbette konteynırın içinde 50 derecede haşlama olur mu? Bu iki soruda saklı kelime RİSK!! Riskin bedeli ödenmezse risk almanın anlamı olmaz daha az riske gidilir!! Japonyadaki faizle bizdeki faiz getiri aynı olsa takaşi bize gelir mi??

4.  Alıntı Originally Posted by Byccx Yazıyı Oku
    Neden risk alıp odea da burganda para tutar insan

doğrusu: neden risk alıp kamu bankasında para tutar insan.

5.  Alıntı Originally Posted by powerpc Yazıyı Oku
    doğrusu: neden risk alıp kamu bankasında para tutar insan.
    Doğrusu; neden risk alıp bankada para tutar insan.

%11.69 net

Alıntı Originally Posted by hısım Yazıyı Oku
    %13.75 in net'i kaca geliyor ?
    yatirim tavsiyesi degil bilgi amacli yazilmistir

7.  Alıntı Originally Posted by Byccx Yazıyı Oku

küçük bankanında kendine gore avantajları var. mt daha cok ozen gosterir, istekleriniz daha rahat yerine getirilir, oranlar daha yuksek, esneklik daha fazla. hem buyuk hem kucuk banka kullanıyorum, kucukte yurtdısında calısırken, whatsapp la işlem yapabiliorum, mt ile yazısıp. aynı sey yatırım hesaplarım içinde gecerli. iş yatırım la yapamadıklarımı, bir baska (orta olcekli) yatırım firmasyla cok daha esnek halledebiliyorum.

Yılbaşına kadar rekabet olmaz.buyuk ve küçük mevduat aynı oranı alır.

Sayfa 815/1024 İlkİlk ... 315715765805813814815816817825865915 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •