Kendimi ifade edemedim syn rxpu; aynı oranı vereceklerse neden küçük bankayı tercih edeyim.
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kendimi ifade edemedim syn rxpu; aynı oranı vereceklerse neden küçük bankayı tercih edeyim.
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
https://twitter.com/r_x_p_u
yıldız futbolcular aynı parayı avrupada alacak takım bulsa çine gidermi?? Yada 5 dil bilen mühendis aynı parayı evine yakın şirkette alsa gurbette konteynırın içinde 50 derecede haşlama olur mu? Bu iki soruda saklı kelime RİSK!! Riskin bedeli ödenmezse risk almanın anlamı olmaz daha az riske gidilir!! Japonyadaki faizle bizdeki faiz getiri aynı olsa takaşi bize gelir mi??
küçük bankanında kendine gore avantajları var. mt daha cok ozen gosterir, istekleriniz daha rahat yerine getirilir, oranlar daha yuksek, esneklik daha fazla. hem buyuk hem kucuk banka kullanıyorum, kucukte yurtdısında calısırken, whatsapp la işlem yapabiliorum, mt ile yazısıp. aynı sey yatırım hesaplarım içinde gecerli. iş yatırım la yapamadıklarımı, bir baska (orta olcekli) yatırım firmasyla cok daha esnek halledebiliyorum.
Yılbaşına kadar rekabet olmaz.buyuk ve küçük mevduat aynı oranı alır.
Yer İmleri