Goody Ccola bu hafta primli olabilir ( al/sat) firsati YTD
Goody Ccola bu hafta primli olabilir ( al/sat) firsati YTD
2023 sonu Bist 8000?
Hosgeldin ustad.
Almamış hahaha
Nexus 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hosgeldin Sacro dostum... Sen yokken biraz yaramazlık yaptık... Neyse gidişin suskun oldu ama dönüşün muhteşem olsun... Haftasonu bombası geçti... Bundan sonra toparlanma olacak... Ceza alsa da almasa da Sacro'ya güveniyorum... Herkes ürün ciddiyetini anlayıp biraz grafik okumaya cskussac iyi olur... Hastalık olur, sorun çıkar... Sacro müsait olamaz yada teknikci arkadaşların teknik sorunları olur... Herkes kendini kurtaracak kadar birşeyler öğrensin, öğrenmeye çalışsın... Tekrar hoşgeldin..
Dibe vurmanın en güzel tarafı ne biliyor musun?
Bundan sonra hep yukarı...
Kendine Ukrayna cezası vermiştir o 😂
Sayfanın devamı yok mu.*
[emoji1] [emoji1]
Alan satmasınıda bilir sanırım, kimse kimseye zorla bir şey yaptırmıyor. Bundan 3 ay kadar evvel bazen stop olmayı bilelim demiştik bir arkadaşımızın gücüne gitmiş epey saçmalamıştı neyse esas konumuz bu değil sacro hoca ya güvenen müthiş bir takipçi kitlesi var ancak en nihayetinde oda bizim gibi ky pala zümresine dahil değil elbette yanılma payı olacak. Onu ve bir kaç yazıp çizeni okurum sürekli olmasada. hoca nın dediğini yap yaptığını yapma denir. Ben bu mantıkla alım satım yaparım. Başkası ne yapar ne eder bilmiyorum. Silkelemede atladığım kiler ve vestel le devam. Selamlar. Ytd.
VIA_A1_1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri