Sayfa 819/1223 İlkİlk ... 319719769809817818819820821829869919 ... SonSon
Arama sonucu : 9779 madde; 6,545 - 6,552 arası.

Konu: Viop 24 muhabbet

1.  Alıntı Originally Posted by Balder Yazıyı Oku
    79 dan aldıklarımı 81,51 ve 52 den verdim gitti. Şimdi 77 ye yazıldım bakalım 1000 1000 gelecekmi bir defa daha
    dolar sözleşme fiyatı ne kadar oldu?
    Yatırım tavsiyesi değildir.

bearbull üstat ne yaptı acaba ? görüşmeden bilgisi olan varmı.

yönetici ile görüşmeye gidecem demişti.

3.  Alıntı Originally Posted by şahit Yazıyı Oku
    dolar sözleşme fiyatı ne kadar oldu?
    Kaldıraç 1/10 680 lirayla 6800 liralık işlem yapılıyor.

4.  Alıntı Originally Posted by rosense Yazıyı Oku
    Ağustos pas geçilince 24 Temmuz toplantısı öncesinde de TCMB ve B.Albayrak tarafından faiz artırım sinyali verilmiş ama TERS köşe yapılarak artmamıştı bende artmaması taraftarıyım ama memleket'te sıkıntı faiz kaynaklıysa önlemler alınmalı ....

Prof.Dr.Burak ARZOVA der ki !
    « Rahat olun faiz artacak, bugüne kadar beklememim sebebi Ağustos Enflasyonunu bir görmekti » demek istiyor Merkez Bankası
    Merkez bankası faiz arttırmayınca, faizler artmıyor mu? Mevduat faizi %20 nin üzerinde. Şirketlere %40 yakın faizle bankaların kredi verdiğinden bahsediyorlar Bloombergde. MB sını baskı altına alıp elini kolunu bağlamanın, dolar sürekli yükselirken devamlı ateşe benzin dökmenin sonucunda gelinen nokta bu.

Bir ekonomi bakanımız vardı. Doların dört lira olduğunu ben kabul etmiyorum demişti. Şimdi olsa ben doların 6,6 TL oldugunu kabul etmiyorum derdi. Piyasa da döner adama bizde böyle, işine geliyorsa der.

Hem borçlanma ihtiyacını yıllık 220 milyar dolar seviyesine çıkar, hem bol keseden petrol şeyhleri gibi harca, tüket. Sonra da harcamaktan vaz geçemiyorum, enflasyonu düşüremiyorum, ama bu faiz çok kötü bir , bana zararına reel faizle borç verin de.
    Söylediklerim, yazdıklarım sadece ve sadece kişisel görüşlerimdir. Asla yatırım tavsiyesi değildir.

5.  Alıntı Originally Posted by Baybars Yazıyı Oku
    Merkez bankası faiz arttırmayınca, faizler artmıyor mu? Mevduat faizi %20 nin üzerinde. Şirketlere %40 yakın faizle bankaların kredi verdiğinden bahsediyorlar Bloombergde. MB sını baskı altına alıp elini kolunu bağlamanın, dolar sürekli yükselirken devamlı ateşe benzin dökmenin sonucunda gelinen nokta bu.

Bir ekonomi bakanımız vardı. Doların dört lira olduğunu ben kabul etmiyorum demişti. Şimdi olsa ben doların 6,6 TL oldugunu kabul etmiyorum derdi. Piyasa da döner adama bizde böyle, işine geliyorsa der.

Hem borçlanma ihtiyacını yıllık 220 milyar dolar seviyesine çıkar, hem bol keseden petrol şeyhleri gibi harca, tüket. Sonra da harcamaktan vaz geçemiyorum, enflasyonu düşüremiyorum, ama bu faiz çok kötü bir , bana zararına reel faizle borç verin de.
    Mecbur verecekler.
    Borçlu olan biziz.
    Alacaklı düşünsün.
    Yatırım tavsiyesi değildir.

6. Dolar 4.50 iken bir arkadasim(piyasadan hic anlamaz) 24000 dolar aldi parasiyla. Ben de gittim hisse senedi aldim.dolar cikmaz hesabi. Adam %50 kâr'da şu an. Ben ise hisseden %20 zararla beklemede.öğrenemedik bu işlerimi diyim. Onun acemi sansimi diyim? Ne diyim bilemedim [emoji848]

SM-G925F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7. 6,77 gelmeyince 6,80 den almak zorunda kaldım. Dövizde uzunsuz kalmamak lazım değil mi?

8. şu alacaklılar bizim borçları silse de herşeye baştan başlasak olmaz mı

Sayfa 819/1223 İlkİlk ... 319719769809817818819820821829869919 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •