Originally Posted by komutan logar Dayı vurduralim arkadan olmadı yoksa tavan yapacagi yok. komutan sen bu borsayı öğrenemiyeceksin , tavan patronun işine gelmezzzz
Originally Posted by bdayım komutan sen bu borsayı öğrenemiyeceksin , tavan patronun işine gelmezzzz Dayı tavana dokunacak dedim tavanda kalacak demedim ki. Çok şükür 4 hissemde bugün muhteşem bugün Musmutluyum [emoji2]
Hisseerimi ikiye indirdim
Originally Posted by komutan logar Bu işin saat 17:30-18:00 arası var ben umutluyum gördünmü 5.30 la 6 arasını . büyük lokma ye büyük konuşma olurmu bi daha
kazın cücüğünü güzün sayarlarmış komutannnn
Originally Posted by bdayım gördünmü 5.30 la 6 arasını . büyük lokma ye büyük konuşma olurmu bi daha Sağlık olsun dayı önümüzdeki maçlara bakacağız.. Tek tesellim diğer iki kağıdı iyi yerden verdim ve düştükten sonra ikinci kagidim olan asels e geçtim.
Tüm inananların berat kandilini kutlarım ,ya RAB bu gecenin hürmetine dünyamızı kasıp kavuran virüsten bir an önce kurtulmamızı nasip et
Originally Posted by bdayım Tüm inananların berat kandilini kutlarım ,ya RAB bu gecenin hürmetine dünyamızı kasıp kavuran virüsten bir an önce kurtulmamızı nasip et Amin... inşallah bu viruste tarihe karışacak...
Forum Rules
Yer İmleri