Sayfa 819/1001 İlkİlk ... 319719769809817818819820821829869919 ... SonSon
Arama sonucu : 8005 madde; 6,545 - 6,552 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz VIII

1. reuters 20 yil yetecek gaz buldugumuzu 7 10 yil icinde cikacagibi yaziyor.
    reutersta gordum yalan cikarsa karismam yain belli olur.

Corona virüsü burunda boğazda 3 4 gün oyalandıktan sonra genelde diğer organlara ve akciğere gidiyor.Doğal olarak burunda boğazdaki virüs miktarı azaldığı için burundan alınan sürüntüde test negatif çıkabiliyor.O yüzden akciğerde karakteristik radyoloji bulguları varsa zaten hasta corona kabul edilip tedavi ediliyordu,test önemsizdi.Şimdi tedavi protokolü nasıl tam bilmiyorum ,habire değiştiriyorlar.Şu ara en sakat yöntem izleniyor,hastaysanız ağırlaşmadan hastaneye kabul etmiyorlar,evden tedavi öneriliyor,sokağa çıkıp millete bulaştırmamanızı tavsiye ediyorlar,artık sütünüze kalmış, helal süt emmiş insan sayısı ile yeni vaka sayısı ters orantılı anlayacağınız.

Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Corona virüsü burunda boğazda 3 4 gün oyalandıktan sonra genelde diğer organlara ve akciğere gidiyor.Doğal olarak burunda boğazdaki virüs miktarı azaldığı için burundan alınan sürüntüde test negatif çıkabiliyor.O yüzden akciğerde karakteristik radyoloji bulguları varsa zaten hasta corona kabul edilip tedavi ediliyordu,test önemsizdi.Şimdi tedavi protokolü nasıl tam bilmiyorum ,habire değiştiriyorlar.Şu ara en sakat yöntem izleniyor,hastaysanız ağırlaşmadan hastaneye kabul etmiyorlar,evden tedavi öneriliyor,sokağa çıkıp millete bulaştırmamanızı tavsiye ediyorlar,artık sütünüze kalmış, helal süt emmiş insan sayısı ile yeni vaka sayısı ters orantılı anlayacağınız.
    singapur süt müt tanımıyor. Elektronik kelepçeyi yapıştırıyor diye biliyorum.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    O egeli ben değilim

4.  Alıntı Originally Posted by Calibra Yazıyı Oku
    reuters 20 yil yetecek gaz buldugumuzu 7 10 yil icinde cikacagibi yaziyor.
    reutersta gordum yalan cikarsa karismam yain belli olur.
    2071'e kadar idare etmeyecekse gömün gitsin, zaten gömülü efendim..!!

Duhul
    Nov 2018
    İkamet
    Gönüllerde yaşıyorum.
    Gönderi
    7,300
     Alıntı Originally Posted by Egeli Yazıyı Oku
    Dolar felan hikaye covidde evden çıkmadığımız dönemde benim evin etrafında vaka yoktu. Şimdi etraf noktalarla dolu. Ama sokakta çocuklar hiç bir şey yokmuş gibi oynamaya devam ediyor. En azından çocuklara yasak getirseler iyi olacak.

Ben az akşam market için çıktığımda aynı şeyi düşündüm ama adamlar okulları açma derdindeyken biraz zor yaparlar gibi .

Alıntı Originally Posted by Egeli Yazıyı Oku
    singapur süt müt tanımıyor. Elektronik kelepçeyi yapıştırıyor diye biliyorum.

Aslında kesinlikle bize de şart.Ama malum turizm mevsimi bitene kadar bizde vaka sayısı artmayacak,salgın yatay seyredecek falan.Başka ülkelerde benzeri bir atasözü var mı bilmem,ama her koyun kendi bacağından asılır,dikkatli olun arkadaşlar,şu anda durum mart ayından daha sıkıntılı.

7. türkiyenin yıllık dogal gaz ithalatı 3 milyar dolar bulunan gaz 20 yıllık tüketime eş deger 20*3=60 milyar tabi bu rakam direk kalmayacak
    bunun çıkarma ve diger maliyetleri düşülecek
    TABİKİ BU HABER DOGRUYSA

Sayfa 819/1001 İlkİlk ... 319719769809817818819820821829869919 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •