ilk 5 dakka fırsat verdi mal almak logn açmak için, böyle açılışları seviyorum
şu an benim için en büyük hikaye asels, öyle yada böyle yakın zamanda caatsa yaptırımları kalkacak, f-35 al diye kapımıza dayanacak trump, caatsa kalkması aselsana büyük yarar, büyük hikaye
an itibariyle banka defter değeri çarpanları
akbnk 1.42
ykbnk 1.32
isctr 1.16
garan 1.80
vakbn 1.12
ilk3 yerli özel sektör, garan küresel sermaye, vakbn kamu.. garan alınmaz pahalı, ykbnk biraz fazla dolu olabilir otobüs, isctr yeni blok mal yedi hazmetmesi gerekir.. en uygunu vakbn gözüküyor, akbnk ehven-i şer
Girne Üniversitesi'nden İstanbul Üniversitesi'ne dikey/yatay geçişi ile ilgili İ.Ü. dosya hazırlamış ve YÖK'e göndermiş. YÖK de dosyayı Danıştay'a iletmiş. Diplomanın geçerli olup olmadığına Danıştay karar verecekmiş....
Danıştay "geçersiz" derse, sağ açık oyuncunun önü açılır. Penaltıyı Mansur Yavaş çeker....
HTŞ'yi terör örgütü olarak tanıyan ülkeler Cevlani ile görüşmek için sıraya giriyor...
Fransa da Şam büyükelçiliğinş açacakmış.
trump gazına gelenler- ben dahil- otobüse fazla doluştu gibi görünüyor, pala otobüsü şöyle bi sallamak lazım diye düşündü.. en yüksek 11.000 gören 30-endeks en düşük 10.850 test etti.. 10.910 üstüne atamadıkça suyun altına kalmış olacak, tekrar bi dalış yapıp aylık ortalama olan 10.800 civarı görebilir..
gün sonu artı kapatır' görüşümü koruyorum
![]()
rejimi devirenin kim olduğundan bağımsız olarak, işkence baskı kan ve savaş olarak geçmiş 60 yıllık mezhepçi bir azınlık diktatörlüğünün devrilmesi iyi bi şeydir.. şam ve halep sokaklarındaki halk coşkusu, yada burdaki mültecilerin geri dönüş heyecanına kapılması bunun iyi bi gelişme olduğunun kanıtı.. türk devleti için de iyi bi gelişme olduğu açık.. taaa hafız esad döneminden beri pkk'ya en fazla destek olmuş bir rejim, türkiye'nin içinin karışmasından hep medet ummuş bir rejim, mesela mlspb-acilciler diye bi grup vardı, ağırlıkla nasturilerden oluşan direkt muhaberat bağlantılı- liderleri mihraç ural 2013 reyhanlı saldırısını da düzenleyen kişi
işte efendim, esad tayyip'e düşmandı, öyleyse esad gitmesin, giderse de onun yerine gelen çok daha kötü birileridir, esad gittiyse herşey çok çok daha kötü olacak' şeklinde zavallı argümanlar üretmekle meşgul olanların zeka kapasitesi apaçık ortada.. anlamayı reddediyorlar, ucuz ezberlere inanmak yetiyor onlara.. neymiş esad laikmiş, esma esadın başı açıkmış, bu görüntü yetiyor onlara, yüzbinlerce kendi vatandaşını varil bombalarıyla katletmiş, nüfusun yarısı ülkeden kaçmak zorunda kalmış, bunlarla ilgilenmiyorlar
batılılar memnun, niye memnun olmasın ? rus etkisinin kırılması tabii ki ingiltere ve ab'nin hoşuna gider, iran'ın çekilmesine tabii ki israil ve abd sevinecektir.. tr ve batının çıkarları çakışmış durumda, bu da iyi bi şey.. şimdi yeni rejimi kuşatıp etki altına almak için amerikalısından fransızına cümle ajan kitlesi doluşacaktır şam'a, türkiye kendi insiyatifini dayatmak zorunda
Yer İmleri