Sayfa 82/463 İlkİlk ... 3272808182838492132182 ... SonSon
Arama sonucu : 3700 madde; 649 - 656 arası.

Konu: KLNMA - T. Kalkınma Bankası

1. Bu arada bir seyler yazıp ediyoruz kimsenin umurunda degildir bunuda biliyorum ama yasal olarak suça girebilir.bunun için haddimide biliyorum sadece nacizane fikirlerimdir.tüm yazılarım adına !!!YATTIRIM TAVSIYESİ DEGİLDİR!!!

2. Taban taban gitmeye baslasa bile bir yerden dönüp düşüşe başladığı noktaya yakın bir yere döner bence.bunu da afyon çimento grafigini inceleyip gorebiliriz.yani taban taban giderken tekrar tavan tavan yapip oradan bir ikinci dalga gelecektir.duserken de para kazanmak icin yapilan seyler bunlar.afyonun yuzde bin küsür bedelli verdigi tarihlerdeki grafigine bakin derim ben.
    Yatirim tavsiyesi degildir.

3. nedense birileri devamlı taban taban giderse alıcı bulamazsınız diyerek ky ya korku salıyor.

sizin derdiniz hisse mi hükümet mi, reis mi arkadaş ?

yani istiyorlar ki hisse alınmasın talep olmasın ky kazanmasın, bunun adıda fikrimi söylüyorum ky korumak için !

bu tür korku yazılarına inanıp 7300 lotumu satmasaydım şimdiye köşe olmuştum.

Allahtan banka beklentilerinin ne kadar yüksek oldugunu sağır sultan bile duyduda hergün 500.000 lot tavanda alıcı bekler oldu.

Ama malesef 7300 lotumm 3381 lota düştü. Aha bu korku salanların yüzünden.

Adım gibi biliyorum bunların derdi hisse değil reis !

istiyorlarki hükümet krizden çıkacak bir plan yapmasın ülke batsın hükümet gitsin.

bütün dertleri bu !

ondan bu olumsuz korku dolu yazılar.YTD.

4.  Alıntı Originally Posted by Patent Vekili Yazıyı Oku
    nedense birileri devamlı taban taban giderse alıcı bulamazsınız diyerek ky ya korku salıyor.

sizin derdiniz hisse mi hükümet mi, reis mi arkadaş ?

yani istiyorlar ki hisse alınmasın talep olmasın ky kazanmasın, bunun adıda fikrimi söylüyorum ky korumak için !

bu tür korku yazılarına inanıp 7300 lotumu satmasaydım şimdiye köşe olmuştum.

Allahtan banka beklentilerinin ne kadar yüksek oldugunu sağır sultan bile duyduda hergün 500.000 lot tavanda alıcı bekler oldu.

Ama malesef 7300 lotumm 3381 lota düştü. Aha bu korku salanların yüzünden.

Adım gibi biliyorum bunların derdi hisse değil reis !

istiyorlarki hükümet krizden çıkacak bir plan yapmasın ülke batsın hükümet gitsin.

bütün dertleri bu !

ondan bu olumsuz korku dolu yazılar.YTD.
    bilader durduk yere konuyu siyasete çekmişssin madem bende yazayım.

siz akepeliler kafayı yemişsiniz. en küçük bir uyarıda bile "reise garşı gelüyürlar, reisin gitmesini istüyürlar" diye ağzınızdan köpükler saça saça kuduruyorsunuz, gerçi siz chp için "muhalefet akepeyi iktidar yapmamak istiyor" diyen insanlarsınız. bu forumda birçok kişi asels 46 lira koşusunu yaparken "kardeşler yapmayın, bu durum normal değil" dedi. bu sırada senin gibi akepeli reisçilerde "siz türkiyenin galgınmasını istemüyürsünüz, amerigaya bağımlı galalım istüyürsünüz" diye kuduruyordu, krediler çekip hisse alıyorlardı topicte duruyorlar hala. ne oldu asels 46 liradanönce 20 liralara düştü. insanlar gaza gelip kredi çektikleriyle, zararlarıyla kaldı.

neyse gerçi yazdık o kadar. hisse burdan isatr gibi 17000 lira mı olur yoksa 5 gün önceki değeri olan 5 liraya mı düşer bilmem. senin zihniyetindekiler zarar ederse zerre üzülmem ama başka insanlara da zarar veriyorsunuz.

5. Efendim ,konunun değişik mecralara gitmesinden uzuluyorum.Lutfen seviyemizi ve forum içerisinde bilgi alişverişimizi yok etmeyelim.

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    1,443

gazetede okuduğun veya TV'den duyduğun habere göre hisse alma.... haber medyaya düşmüşse genellikle artık eskimiş demektir.....

KAYNAK: http://www.borsagundem.com/haber/kal...ndirdi/1350110

ASLA YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.

7. Bu hissenin burut takasta iken dusmesi kimsenin isine gelmez. Hisseyi elinde tutan yukselmesini bekliyor. Bitek ak yatirimdaki yatirimci satip cikayim diyor oda gayet guzel ve mantikli satis yapiyor. Bikac hafta once elindeki hisselerin cok ciddi bir para yaptigini kendisi profesyonel degilse bu konuda bir profesyoneli 100bin usd para verip tutmus olacagini soylemistim. Son derece profesyonel bir sekildede mal cikti elinden. Hisse 20yi gectikten sonra 24 u direk tavanla gormesi alimdaki talebin ciddi miktarda artmasi aslinda bana 16 ekime kadar tavan gidip 80 tl yi gecer dedirtti forumada yazmistim. Kimse kimsenin lafina bakipta ne hisse alsin nede satsin. Zaten bunu yapiyorsaniz bu isi beceremiyorsunuz demektir ugrasmayin hic. Sunki durumun ozeti aciga satis icin bekleyen buyuk yatirimci aciga satis yapamiyor cunku hisse burutte. Burutten cikana kadar nekadar yukselirse aciga satmak istiyenin okadar cok isine gelir. Hisseyi elinde tutan ky de hissesini satmak istemiyor cunku hergun yukseliyor nezaman satsa zarar. Haliyle bu is en az 16 ekime kadar boyle devam eder diye dusunuyorum sonrasinda bakalim ne olacak gorecegiz. Birde son 3 aydir aciga satista ust kademe kurali var. İstedigin fiyattan aciga satis emri giremiyorsun. Baska bir deyimle once elinde hissesi olan satiyor sonra aciga satmak isteyen satiyor. Tabi elle girilen emirle robotla girilen emir arasindada farkliliklar var sonucta. Ytd

MI MAX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

8. Burada önemli olan hissedeki yatırımcıların gücü,adam açık yapar tahta sahibi güçlüdür terse yatırır açık yapan açığı kapatacağım diye arkasından kovalar.ne olacağını kimse bilemez .

Sayfa 82/463 İlkİlk ... 3272808182838492132182 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •