Sayfa 82/218 İlkİlk ... 3272808182838492132182 ... SonSon
Arama sonucu : 1739 madde; 649 - 656 arası.

Konu: KAPLM - Kaplamin Ambalaj Sanayi ve Ticaret A.Ş.

1. Bu hissede kimse kalmadı sanırım 4 maliyetle elimizde kaldı görünüm böyle ocakta ki takası atabilecek varmı gedik neden tahtayı berbat etti.

E6853 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2.  Alıntı Originally Posted by Crazy_boy3x Yazıyı Oku
    Bu hissede kimse kalmadı sanırım 4 maliyetle elimizde kaldı görünüm böyle ocakta ki takası atabilecek varmı gedik neden tahtayı berbat etti.

Gediğin herzamanki hali atda bir yapar bunu sıkıntı yama iki üç hafta bekle karla satarsın grafiğe bak önce 2.5 ile 3.5 arasında hareket etti şindide 3.5 ,4.5 olacak gibi duruyor sadece sabır. Y.t.d

HUAWEI CAN-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3. Ya yükselirken hacimli yükseldi düşerken hacimsiz düştü sadece gedik biraz mal çıktı 4 üstü iş çok mal aldı 4 ten aşağı pek karışmadı yükseliş uzun sürmeyecek gibi düşünüyorum. Sadece gedik neden sattı anlamadım tüm kurumlar alırken ytd.

4. Gedikte mal yoktu zaten 600 bin lot kadar önce topladı sonrada 4 küsğr gibi elindeki malları boşaltı onun sattığı malların yarısını ctiybank aldı yolu uzun bu hissenin bilannçoyakadar 5 görür diye tahmin ediyorum ytd.

HUAWEI CAN-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5. İnşallah bende öyle düşünüyorum orta vade bir kurum 6 tl hedef fiyat vermiş fakat kısa vade kar satışı olabilir demiş dediği gibi oldu bilançoya kadar sert hareketler olacak gibi satmayı düşünüyorum 3 ay bekleyelim bakalım hakkımızda hayırlısı ytd.

6. Satmayı düşünmüyorum olacaktı 😀

7. Arsa yeniden değerlemesi olmasaydı da 12 aylıkta gelecek kâr ile 5 TL civarında olması lazım.ilave 30 milyon TL ile ....

8. hissE alMAdan ÖNCE; Aylık, HafTalıK, sonra günlüK grafiğe bakın...
    operasyon yemiş yada fiyatı katlamış hissede MaCeRa ararsanız, Paranızdan OlurSUNUz....

Sayfa 82/218 İlkİlk ... 3272808182838492132182 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •