Sayfa 82/309 İlkİlk ... 3272808182838492132182 ... SonSon
Arama sonucu : 2467 madde; 649 - 656 arası.

Konu: ANELT - Anel Telekomünikasyon Elektronik Sistemleri Sanayi Ve Ticaret A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by acedemiaa Yazıyı Oku
    Evet ustam bunu yazdin şimdi anladım ama sen direk patozlama girince anlamadim.evet kira geliri 4/5 milyon euro.yillik ödenen borç 3.100 Euro arada her yıl 1 milyon euro fazlalık kalıyor bu para ne oluyor onu bilmiyoruz.ustamin dediği gibi biriktiyse çok iyi olur.ama bilançoda olması gerek yokki sade bina ve. Borç var.
    yapının kasada oldugundan gözükmüyor ytd ama bu sadece tahmin güçlü tahmin ve duyum ytd biraz gideri var yıllık 500 bin avro olsun .ytd gerisi zula bu parayı yapılandırma yapmaya hazırlanıyorlar .ytd duyum bu yönde ucuza mal kaptıran kendini döver ytd

2. benim hedefim bilir kişi ben anlamam muhasebe eddebiyetından sıgır çobanı adamamım bolek ayında 10 yaşında 250 inegi arazide tek başıma güderdim şmdi aşçıyım 300 kişi 200 seçmeli menüde 4 saat içinde en zor yemeklerde doyuruyorum .300 kşi demek 900 tabak 2700 garnitür 300 sos 300 başalngıç 300 ara sıcak çorbada cabası birde seçmeli menüde gelen sipariş fişini iki sekreter okuyamaz .200 seçmeli menü ben hem yemek yapıp hem fişe yani abierlik yapıyorum .italyan mutfagı,fransız mutfagı .hint mutfagı .çin mutfagı .yunan mutfagı.balık mutfagı .yöresel.kasap .soguk .meze .pide .et.kebab .sıcak.çorbalar .meksika mutfagı .bistro .pizza .pizza açma rekoru dakikada 30 tane elle .patates soyma 50 kg bıçakla döner bıçagı ile 10 dk en ince kabuk alarak .dograma fare dişi 20kg soyulmuş sogan 7 dakika .dakikada elle 12 içli köfte dakikada balık fleto 20 tane sıfır kılçık .kuzu but kemiksiz 25 saniye tavuk tümden sarmalık açmak 23 sn adana şiş saplama dakikada 16 en iyi kebabcı 8 geçemez en iyi pizzacı 2 tane açarken ben 30 tane tek rakibim türk hava yolları şimdi benim gibi bir ustaya .ayrıca mutfak aylık sayımı 1200 kişik otelde 10 dk yapan adamamım hayatımda not tutmadım .keçi ,koyunu ameliyat ile dogum yaptıma teknigine sahibim bir veteriner kadar biligi sahibi gıda mühendisi den fazla gıda hijyeni .tarımda her türlü ürünü en inceliklerine kadar yetiştirmeyi bilirim .dagdan kente misket oynamaya gelmedik.ytd

3. Edip gymyo ya bak be bir ton Euro borcu var Euro biraz düştü yüzde 50 arttı hisse.bizimki uyuz eşsek gibi gidiyor.hemmde edipin gayrimenkuller nerede bizimki İstanbul'un göbeğinde.

4. Gyo yeni gerçek değeri, 95 pay için hareket yaptı patron söyledimiz her şey noktası virgulu ortada 33 markayı bırakmamak peşinde.dava işini bozdu .dedim ya ben çobanım.ytd

5. [QUOTE=mahoney;2907370]Gyo yeni gerçek değeri, 95 pay için hareket yaptı patron söyledimiz her şey noktası virgulu ortada 33 markayı bırakmamak peşinde.dava işini bozdu .dedim ya ben çobanım.ytd[/QUOTE.YAAA haklı Mı ÇIktin Yani.GMYO mu olacak.MAHONEEY BEY

6. Gayri menkul gerçek değer hesaplaması 2019 hükümet acil plan için düğmeye bastı bina en az bir milyar ytd

7. Türk ekonda alış yaptı.7500 ytd

8. 1.20 maliyetim var.o kadar görüştük magduruz diye 5 yıldır bittik diyoz yaptığınız yanlış bilgilendirmelere aldandik diyoz adamlar hala kendi savunmalarının peşinde aklınca hazırlık yapıyorlar.bana kaç lot kaçtan aldın diyo telefonda.hesap yapacak sanane kardeşim bana ozel lotmu bastın .2006 daki piyasaya çıkan lot bu diyom e almasaydin.yav kardeşim sende halka açmasaydin.ortalama maliyete geliyor hisse zarar yok havasında aklınca hisseyi 50/60 yapınca kendini savunacak.faturalar burda zarar yok gibi.maliyet 1.20 Adnan ek 180 bin zarar var daha işe zarar olarak bakiyosan.biraz vicdanlı olun yahu.zararda olmayan kisimi var 3 yıl durmak bile zarar.

Sayfa 82/309 İlkİlk ... 3272808182838492132182 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •