Aciklama icin tesekkurler hocam
Bugatti rafta full bunu paylasiyorum aktif kullandigim sistem farkli calisiyor paylasamiyorum. Ama bosa calisiyor gibi gorunuyor
Aciklama icin tesekkurler hocam
Bugatti rafta full bunu paylasiyorum aktif kullandigim sistem farkli calisiyor paylasamiyorum. Ama bosa calisiyor gibi gorunuyor
Senin almaya cesaret edemediğin riskleri alanlar, senin yaşamak istediğin hayatı yaşarlar..
Sokrates twit @erhanacikgoz1
anlatmak istediğim aslında para kazanan bir kurgu 6-7 bin puan örnekti 2 bin de olur binde ,
performansı aynı tutarlı dd az , sadece iki ayda ortalama puanının %30 üzerinde yada altında hareketi var . aynı sistem başka future tahtalarında da farklı periyotlarda başarılı sonuçlar alıyor hareketli ortalamalar esas yön nereye sistem oraya .
İyi dilekleriniz için öncelikle teşekkür ederim.
estafurullah akllı olduğumu bazan düşünüyorum aslında ama bu öğretilebilir birşey bence. doğuştan gelen bir yetenek değil. Biraz sorgulamak biraz öğrenmeye aç olmak ve birazda düşünmek gerekiyor. Bunu yapabilen insanlar benim gözümde akıllı insanlardır.
Senin almaya cesaret edemediğin riskleri alanlar, senin yaşamak istediğin hayatı yaşarlar..
Sokrates twit @erhanacikgoz1
Sn drleo tebrikler,basit ve mantıklı birsisteme benziyor,bir sürü indikator ve hareketli ortalamaların içinde boğulmadan şık bir sistem yapmışsınız
Sanırım aynı mantık viop hisse ve diğer future lerde düzgün çalışır
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
bu yukarıdaki performanslar fiili uygulama sonuçları değil heralde . bir nevi walkthrough test. yanlış mı anlıyorum
Yer İmleri