hayırlısı dostum...kısmetinde ne varsa onu yiyeceksin...şahsen buraları beni kesmez...ben bu hisseden çok daha fazlasını bekliyorum...arz olalı henüz %30 prim yapmış...seçimden olmasaydı bu hisseyi belki de 200 lerden ancak alabilecektik...seçimdeki belirsizlik ve bu belirsizliğin getirdiği endeks satışı sayesinde bu kadar güzel maliyetler yaptık...
toplama olgunlaştıkça çıkışının ivmelenmesini bekliyorum..bakalım evdeki hesap çarşıya uyacak mı ??
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
Ben de daha primlenmediğini biliyorum lakin bu iş stress kaldırmıyor. Seçim olmasa umrumda bile olmazdı, zaten bi kısmını vericem. İlerleyen zamanlarda ekleme yaparım..
Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.....Sadece beni bağlar...
" Borsa baştan sona pişmanlıktır. Aldım pişmanım, sattım yine pişmanım."
16 yıllık borsa hayatımda toplasam her halde 20 gün nakitte kalmamışımdır...bu sürede oluşan tüm stresleri yaşadım..o yüzden de seçim stresi inan bana çok hafif geliyor....insanın hissesi iyiyse her türlü kara geçiliyor...sürekli hisselerde bulunmak doğru mu ?? benim için bazen doğru bazen de yanlış olmuştur ama hissesiz ben huzursuz oluyorum...bu huzursuzluk hisselerin stresinden çok daha ağır geliyor bana...
o yüzden de hisseler ile devam diyorum...
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
Arkadaşlar ne yaptınız primlendi falan ,, daha yenı başlıyoruz çay koy hancı,, bizim keltoşu çok heyecanlı görüyorum scooter binerken vardır bir oyun planı , cw güneşten elenktrık
deyışi başka hoş
!! 108.50 den yüklü mal aldı ,, altı ay sabretmek lazım bunda ,tabi keltoşu takıp edecegız bu arada,, şirket genel anlamda iyi ve prımsız şuan !!
Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.....Sadece beni bağlar...
" Borsa baştan sona pişmanlıktır. Aldım pişmanım, sattım yine pişmanım."
Yer İmleri